lauantai 16. helmikuuta 2013

Vanhat Ufot ja värjätyt kankaat.

Olen nyt kuvannut vanhat keskenjääneet työni jotka löysin pienellä etsinnällä, teen ne jossain vaiheessa valmiiksi?!! Laitan lisää jos löydän vielä, en nyt muista varmastikaan ihan kaikkia (olen siitä melko varma, että tässä ei ole kaikki). En usko, että ketään kiinnostaa vanhat Ufoni, mutta itselle on helpompi muistaa, jos  kokoan kaikki tänne muistuttamaan itseäni, että ne tulisivat joskus tehtyä valmiiksi asti tai jalostettua johonkin muuhun käyttöön. Kumma kun aina jotain jää kesken, mutta niissä täytyy olla jotain mikä ei miellytä sillä hetkellä ja ei pääse eteenpäin! Löytyvät Hautomo-sivulta, jos joku haluaa niitä katsella.Värjätyt kankaat kuvasin päivänvalossa ja osa värjäyksestä onnistui niin kuin piti, mutta osa menee luultavasti kesällä uudelleen värjäykseen.
Tietysti säilytin kankaista leikatut roippeet, niitä voi käyttää johonkin (hullua kun kaikki pitää säilyttää). No ehkä sitten joskus heitän pois, mutta nyt ainakin säilytän jonkin aikaa, toiveissa on joskus tehdä tilkkumaalausta ja siinä tarvitsee kaikenlaista tälläistä pientä, säilytän kaikki leikkuujätteetkin, niille on oma laatikko mihin ne heitän!!! 

Leppoisaa lauantai-iltaa!

5 kommenttia:

 1. Tuli kiva tuosta perhospöytäliinasta :)

  VastaaPoista
 2. Todella herkullisen värisiä kankaita. Kyllä noista ilokseen ompelee ja saa vaikka mitä kaunista !
  Tuo sama Patrycja, on näköjään sinullekin kirjoittanut, ja moneen muuhunkin blogiin. Merkkasin sen heti roskapostiksi. Oli muutes ensimmäinen jonka täällä bloggerissa sain.

  Mukavaa sunnuntaita sinulle !

  VastaaPoista
 3. Kauniita sävyjä kankaissa. Ja ihanaa huomata, että on joku toinenkin, joka säästää kaikki silput ;-D

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita, tekis mieli hypistellä!

  VastaaPoista
 5. Ihan mukavaa on laittaa muistiin keskeneräisiä töitä... kauniit värit kankaissasi. Minäkin keräsin joskus lankasilppua... Nyt kun siirtelimme tavaroita ompeluhuoneeseeni nurkassa oli voimariinipurkki, vävy ihmetteli mitä se siellä tekee... Sanoin, että siellä on lankasilppua... hieman niitä nauratti...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...