perjantai 22. helmikuuta 2013

Uusi peittoprojekti!

Tällä viikolla pääsin vihdoin ja viimein aloittamaan uuden peittoprojektin ja tässä osa siihen tulevia kankaita! Tähän peittoon olen peruskankaat suunnitellut ja ostanut jo aika kauan sitten ja täydennän vielä  muutamalla kankaalla  joita olen ostellut puolen metrin paloja sieltä täältä, eiköhän niistä synny parisängyn peitto. Kangasvarastossani olevissa kierrätys kankaissa ei ole nyt tähän projektiin sopivan värisiä kankaita. Taustakangasta ja vanua ei vielä ole, mutta sitä mietitään sitten kun sen aika on! Sisällä kuvatut valokuvat eivät ole kovinkaan hyviä, mutta laitan parempia kuvia kun projekti etenee. Viikonloppuna pääsen toivon mukaan jo aika pitkälle ja ensiviikon lopulla on muutama päivä lomaa, ja olisi tarkoitus käyttää ompelemiseen ainakin yksi kokonainen päivä, olen aivan tohkeissani tämän peiton kanssa, olen niin kauan ajatellut sen tekeväni ja suunnitellut esim. mitä blokkia käytän ja minkä kokoista, joten visio on aika selkeänä päässä ja sen mukaan nyt sitten mennään, toivottavasti onnistuu, eikä tarvitse kovin paljoa muuttaa sitä matkan varrella. 
Ompeluhuoneeni hyllyjen päälle laitoin lakanan johon voin sommitella ommellut blokit, tässä kuvassa olevat eivät ole vielä missään järjestyksessä kunhan laitoin siihen, että näen minkälaisia blokeista tulee ja teen nyt ensiksi aina kaksi jokaista saman väristä blokkia ja sitten katson miten mallaavat keskenään. Sitten tehdään lisää niin paljon kun peiton koko vaatii. Blokin valmis koko on 24.5 cm ja malli on muunneltu hirsimökki. Tätä blokkimallia olen nähnyt erilaisilla väreillä ja erikokoisilla versioilla tehtyjä ja joka kerta olen ihastellut, joten valinta oli aika helppo kun mietin mitä mallia tähän peittoon käytän ja värit tulevat kotimme värityksestä.
Torstaina ostin kauppareissulla kimpun valkoisia kukkia viikonloppua juhlistamaan.

Tervetuloa Anne lukijaksi ja kiitos kommenteista ne aina ilahduttavat.

Hyvää viikonloppua!

Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Tulee upea peitto ja värit sointuvat erinomaisen hyvin yhteen!!!!!! Hyvää viikonloppua sinullekin

  VastaaPoista
 2. Kauniit värit peittoosi valitsit.
  Tuosta tulee ihan varmasti nätti.
  Minäkin tykkään valkoisista kukista.
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniit kankaat, oikein kauniit.

  VastaaPoista
 4. Kiva väritys kankaissa. Minä olen takunnut yhden keskeneräisen työn kanssa jo pitkään... Mukavaa on nähdä miten sinun peittoprojektisi etenee... Hyvää viikonvaihdetta sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kiva idea virittää kangas ja neulata valmiit blokit siihen. Itse olen levitellyt niitä lattialle, joka on tosi huono paikka lasten ja koiran hyppiä yli. Valmiissa blokeissa on kauniisti yhteen sointuvat värit.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kauniin värisiä kankaita! Mukava seurata peiton valmistumista:) Tuollaisista blogeista on itsellänikin ollut suunnitteilla peitto. Väritkin on valittuna, mutta ajatus on muhimis vaiheessa...

  VastaaPoista
 7. Hirsimökki vaikka muunneltukin on aina hyvä valinta blokiksi. Mielenkiintoista nähdä mitä tästä tulee.

  VastaaPoista
 8. Jään seuraamaan kanssa minkälainen peitto tulee. Värit on ainakin hyvät.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...