sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Syklaasydän, tikkausta ja ruusuja.

Eilen olin Raumalla kesäteatterissa katsomassa "Suklaasydän" nimistä esitystä ja siinä oli kuusikymmentäluvun musiikkia erinomaisten laulajien esittämänä. Esityksessä oli hyvä tunnelma ja nauraakin sai. Lähtö oli aamulla aikaisin ja otin mukaan linja-autoon tämän kolmiuloitteisen seinävaatteen, joka on vielä tikkaus vaiheessa ja sainkin matkan aikana tikattua aika mukavasti, joten toiveita on valmistumisestakin.
Matkan ohjelmaan kuului opastuskierros Rauman vanhassa kaupungissa.
 Suomen kapein katu

----------------------------------------
Vaasan Hietalahdessa on "Ruusupuisto" niminen alue, kävimme tyttären poikien kanssa muutama päivä sitten ja samalla kun olimme siellä otin kuvan alueelle istutetuista ruusupensaista jotka jo kukkivat, suurin osa ei vielä kukkinut, vasta myöhemmin kesällä.  Muutama kuva ruusupensaiden kukista. Puistossa olisi kiva istuskella (jos asuisin kaupungissa) ihastella ja nauttia tuoksusta. Kaunis paikka!
Kuva vielä omasta juhannusruususta joka jo kukkii komiasti.
Tulihan pitkä postaus, mutta toivottavasti jaksoit lukea loppuun asti:)
Kiitos kommenteista!

Aurinkoista viikonalkua!


8 kommenttia:

 1. Deve essere un bellissimo posto da visitare, una buona settimana a te!!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen valkoinen ruusu. Tuollaista avonaista tupllaania muistuttavaa en ole koskaan nähnyt. Juhannusruusu on kuitenkin todellinen kesän airut. Hyvää juhannusviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ruusuja, melkein tunnen tuoksun. Pitkän matkan takia sitä saa olla onnellinen, että esitys oli kaikin puolin nautittava.

  VastaaPoista
 4. Oletpa sinä ahkera, ei mene edes automatka hukkaan !
  Mutta itse taidan olla samanlainen.... :D

  Kiitos kauniista kuvista ja ihanaa juhannusviikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Kivoja kesäretkiä, ja aivan ihania ruusuja! Vanha Rauma on kaunista, harmi, että niin monesta paikasta on kauniit vanhat puutalot hävitetty.

  VastaaPoista
 6. Kauniita matkakuvia. Vanhan Rauman talot ovat mielestäni kauniita. Matkakäsityö on aina oltava mukana ... ;) Mukavaa Juhannusviikkoa, vaikkakin pilviseltä näyttää ilma Tampereella.

  VastaaPoista
 7. Vanha Rauma on ihana!
  Kiva tapa tuo nimikylttien kuvaus, harrastan samaa - sopii meitsin muistivärkille! ;o)

  VastaaPoista
 8. Näyttääpä nätiltä Raumalla. Olen menossa sinne, ekan kerran elämässäni, heinäkuussa lomamatkalle. Hotelli varattu ja tarkoitus koluta mahdollisimman monta avoimet puutarhat -tapahtumaan puutarhaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...