lauantai 28. kesäkuuta 2014

Siivousta ja ompelua.

Aamukahvit takaterassilla auringonpaisteessa, ihanaa!!
Kauan mietin, että kehtaanko laitaa tänne kuvia ompeluhuoneestani, mutta, mutta kun lupasin...
Tästä aloitettiin, eli huoneessa ei ollut tilaa muuta kun pieni käytävä ja ompelupöydän ääressä, että pääsi ompeleman ja tuolin takana vasemmalla (ei näy kuvassa) on vielä pöytä missä leikkasin tilkut, tilaa oli ehkä noin  metri puolitoista, joten ahdasta on ollut. Huone oli siis aivan täynnä tavaraa:)
Miksikö huone oli niin täynnä johtuu siitä, että viime syksynä ostin työnantajalta 10 €:lla pöydän 100x80 cm säädettävillä jaloilla ja sillepä ei ollutkaan huoneessa vielä valmista tilaa, vaan Vileniin vikaa kun on niin... sitten pöytä laitettiin keskilattialle!
Seuraava vaihe oli siirtää ompelupöytä pois keskilattialta ja siirsin sen leikkauspöydän paikalle tuolin taakse olevalle seinälle (näkyy vasemmalla) ja leikkauspöytänä toimineen pöydän ikkunan alle (näkyy vähän oikealla), no ei vieläkään toiminut ja matka jatkuu ja tavarat siirtyvät jälleen keskilattialle-:)
Huh, mikä sekasotku!!!
 No nyt jo näkyy valoa tunnelin päässä, huoh:)
Ompelupöytä+jatke (100+60x80 cm) ovat nyt huoneen takaseinällä ja takaseinällä aikaisemmin ollut pitkä pöytä (180x80 cm) on entisen leikkauspöydän tilalla ovesta tultaessa vasemmalla puolella. Entinen leikkauspöytä on nyt ikkunaseinällä näkyy kuvassa oikealla puolella, eli keskilattia on jo tyhjä!! Saavutus!!! Pitkästä pöydästä on aikomus tulla leikkauspöytä ja ikkunaseinällä oleva olisi apupöytä. Lattialla oleva johto on imurista. Kuvat on otettu huoneen ovelta ja huone on n. 13 neliön kokoinen. Laitan lisää kuvia kun saan kaikki kankaat ja tavarat omille paikoilleen.
Eilen pääsin jo ompelemaankin ja laitan valmiista työstä kuvia seuraavaan postaukseen. Kuukauden Aurifil BOM:n on vielä tekemättä, joten lähdenpä tästä ompelustöiden pariin ja tavaroita järjestelemään.

Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa Kangastuksia lukijaksi:)

Edellisessä postauksessa olevat kukat ovat Nurmikohokki (kuten Kvilttaaja arvelikin) ja Oranssikeltano.

Aurinkoista lauantaita!

PS. Ilosofiaa arvonta! Käykääpä osallistumassa!


8 kommenttia:

 1. Tuollaisia ne ompeluhuoneet tuppaavat olemaan - täynnä tavaraa ja epäjärjestyksessä, kun työn tohina on suurimmillaan. Siivousurakka on aina voiton puolella, kun lattia näkyy. :)

  Säädettävä pöytä on hyvä ostos. Sellainen kelpaisi minullekin. Olen etsiskellyt netistä itselleni leikkauspöydäksi kelpaavaa korkeaa pöytää, mutta kaikki löytämäni maksavat ihan tuhottomasti.

  VastaaPoista
 2. Ihana sekamelska :) Tekemisen meininkiä. Mukavaa on myös huomata, että muillakin on tuota ompelutarviketta yllin kyllin.Itsestäni tuntuu välillä turhauttavalta tämä tavaran paljous. Tänään on ollut pitkästä aikaa kiva aurinkoinen päivä.

  VastaaPoista
 3. Aikamoista pöytäjumppaa olet saanut tehdä. Hienoa, kun tavoite häämöttää ja pääset tekemään oikeita asioita eli tilkkutöitä. Tänään on ollut vaihteeksi ihana sää. Istuskelin äsken parvekkeella ilta-auringossa ja nautin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että muutkin osaavat hamstraamisen jalon taidon. Olen suorastaan kateellinen ompeluhuoneesi järjestyksestä. Minäkin yritin saada jotakin tolkkua kankaiden ja tarvikkeiden kanssa, mutta luovutin ja kaaos on edelleen kamala.

  VastaaPoista
 5. On sinulla kertynyt tuota tavaraa, niin kuin minulle lankaa :)
  Mutta kiva kun on mistä ottaa, kun se inspis iskee :)

  VastaaPoista
 6. Sei riuscita a mettere ordine al caos!! Hai una stanza del cucito enorme...
  Buon fine settimana a te! Assunta

  VastaaPoista
 7. Ooh, onhan tuolla aikamoinen sekamelska! Mutta jos itse löytää sen mitä tarvitsee, ei silloin voi puhua sekasotkusta. Minulla käy aina huonosti, kun siivoan kaiken paikalleen. Siivouksen ja järjestelyn jälkeen en löydä koskaan mitään.

  VastaaPoista
 8. Lohdullista katsottavaa, kun muillakin välillä "karkaa mopo käsistä"... Se kertoo kuitenkin vain luovuudesta: silloin kun fiilis on päällä niin ei sitä kannata siivoamisilla katkaista :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...