sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesän alku...:)

Kesäkuun alku alkoi leipomisella ja siivouksella, viime viikolla olin lomapäivillä alkuviikon. Tiistai illaksi olin kutsunut Killan naiset meille kevään viimeisen tapaamisen merkeissä ja tokihan vähän piti laittaa iltaa varten kotonakin! No, muuten leivoin itse, mutta miniää olin pyytänyt tekemään juusto/jäätelökakun ja se olikin varsinainen suksee, niin hyvää se on! Kiitokset kuuluvat miniälle!!
Ilta meni rattoisasti jutellessa ja kahvitellessa, sekä naiset halusivat nähdä minun huoh!! ompeluhuoneen, jonka järjestely ja siivous on vielä keskeneräinen ja olisittepa nähnyt ilmeet ja kommentit sen kaaoksen nähdessään, aivan hirvittää itseäkin mihin saan kaikki keskilattialla olevat tavarat mahtumaan! Kirpparille en ole vielä valmis ompeluun liittyviä tavaroita viemään, muita tavaroita kylläkin voisin sinne myytäväksi viedä. Ehkäpä saan kuitenkin mahtumaan, kunhan saan kaikki järjesteltyä ja omiin paikkoihinsa, nyt on jo selvää tarvitsen uuden hyllyn lehdille ja kirjoille.
Tuliaisiakin sain, eräät killan naiset olivat käyneet toukokuussa Karnaluksissa. Sprayliimaa, mauseri ja revittävää kirjontakangasta. Super isot kiitokset naiset käynnistä ja tuliaisista! 
Ihana tilkkuystäväni Anneli oli tehnyt minulle tälläisen nuppineulatyynyn, kerrassaan mahtava!!
Suurkiitos Anneli:)
Blogiystävältä Amalialta "Mummon kamarissa" sain viimeviikolla hämyvuokon alun, kuva löytyy hänen blogistaan, istutin valkovuokkojen viereen. Toivotaan, että siinä viihtyy. Yleensä kukan aluista ei kiitetä, vanha kansa sanoo, että tuo huonoa onnea, ja olen sen verran vanhanaikainen, joten laitan kuvan tähän, niin se on sitä vastaava sitten:)).
 Iiriskin jo kukkii!
Perjantaina kävin ostamassa kesäkukkia etupihan kukkapurkkeihin ja tietysti samettikukkia:)

Lämmin kiitos kommenteista ja vierailusta blogissani!

Mukavaa helluntaita ja kesän alkua!


7 kommenttia:

 1. Toivottavasti nyt lähtevät ja lisääntyvä.

  VastaaPoista
 2. Olisinpa saanut olla mukana. Niin upea kakku, nami.
  Mukavaa kesän jatkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvän kakun oli miniäsi tehnyt. Vähän meikä vetää vihreäksi, kun sinulla oli oma valtakunta (ompeluhuone). Kiitos kestityksestä ja hyvästä seurasta!

  Terv. Paula

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma täällä ja varmaan monella käsityöihmisellä. Kaaoksen keskellä elellään. Ompelu- ja käsityötarvikkeista on vaikea luopua ja muiden "ylimääräisten" tavaroiden setvimiseen ei voimavarat, eikä aikakaan riitä. Pitää ottaa hyötyliikuntana kun pomppii kasojen yli ja nostelee jatkuvasti kangaslaatikoita pois jaloista :)

  VastaaPoista
 5. Sinulla on ollut kivat kekkerit. Kukkiva puutarhasi ilahduttaa meitä blogisi lukijoitakin itsesi lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Ihana ilta muistojen joukkoon. Olisit tuonut ne tännekin...työhuoneeseeni. Eivät toipuisi koko vuonna, heh. Mulla on 2 tuolia ihan täynnään päättelemättömiä töitä, en vain saa tehtyä niitä loppuun , aivan ahdistaa, kun tulen työhuoneeseeni. Tällä menolla pidän markkinoilla vain seurustelukojua pystyssä. Luin tuosta lopusta,e ttä olit laittanut etanoita kukkapurkkiin, mutta puhuitkin etupihasta.

  VastaaPoista
 7. Teilläpä on ollut hyvät bileet ja hienot herkut! Kaunis kuin kukka tuo saamasi neulatyyny.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...