sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ompelupäivä

Perjantaina aloitin ja tänään jatkoin tämän pussukan tekoa, näissä olevat kankaat ovat keväällä tehdyt vapaakirjonnan harjoittelupalat.  Paloissa oli vanu ja vuori jo valmiina, joten vain yhdistelin palat toisiinsa vinokaiteleella nurjalta. Pitsin allakin on reunassa vinokaitale, vetoketjun kiinnityksen takia. Mitat ovat ylhäältä 25 cm ja alhaalta 20 cm, korkeus on 21 cm, pohjan leveys on 7 cm.
Toinen pussukka on kokeilu mallista jonka näin jossain nettisivulla keväällä ja se oli isompi, enkä tiedä oliko se ihan tämän näköinen, mutta tämän tein sen kokoisen kun tästä palasta tuli. Ehkä yritän vielä tehdä sen isommnkin mallin kokoisen. Mitat ovat, korkeus on 21 cm ja leveys 13 cm, pohja on 5 cm.

Molemmat vielä yhteispotretissa.

Ihania kommentteja ompeluhuoneen siivous/sekasotku kuvista, kiitos niistä!

Mukavaa viikonalkua!


8 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita. Tykkään hörselöistä yms.. Kiva malli tuossa toisessa.

  VastaaPoista
 2. Ihania pussukoita, pitsisomisteet ovat piste iin päälle! Ja tuon toisen malli on tosiaan kiva, tykkään kaikista tuollaisista ei-tavallisista malleista :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivat pussukat! Järkevää hyödyntää harjoituspalat, minulla ne tahtoo jäädä käyttämättä, mutta poiskaan en osaa heittää. Tykkään erityisesti vihreästä pussukasta, niin hennon hempeää.

  VastaaPoista
 4. Supersuloisia! Kauniit pitsikoristeet ja tikkaukset. Hyvä tapa hyödyntää harjoituskappaleet. Minun kokeilut ovat päätyneet patalapuiksi ja -kintaiksi, joita alkaa olla jo aika tavalla paljon.

  VastaaPoista
 5. Ovatpas suloisia! Tikkaukset ovat upeat!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia yksityiskohtia kesäisen vihreässä pussukassa, tosi herkullinen!

  VastaaPoista
 7. Oikeat namipalat! Aune

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...