maanantai 21. huhtikuuta 2014

Trullit ja lippuviirit

Pääsiäisen pyhät meni ja tyttären pojat kävivät trullittelemassa lankalauantaina ja tässä on saalis kun kävivät muutaman naapurin ovella. Ei siinä kauaa mennyt kun nämä oli syöty. Koirat haettiin tänään ja huomenna alkaa uusi työviikko loman jälkeen. Pitää vielä laittaa nimilaput opiston näyttelyyn meneviin töihin, ei niitä monta ole, mutta jotain nyt kuitenkin sai tehtyä valmiiksi asti. Tänään oli todella lämmin sekä kaunis päivä ja sain pihaa ja terassiakin vähän siivottua.
Loman aikana ei tullut ommeltua kuitenkaan kovinkaan paljon, vaikka aikomus oli, mutta sain tehtyä pojille lippuviirit Wilhelmiinan ohjeella. Kankaat ovat jotakuinkin samat kun tyynyissä jotka tein 2012, vain sininen on lisätty kangas.
Kolmiuloitteinen seinävaate on edennyt hieman eteenpäin, olen tikannut sitä käsin, en löytänyt koneelta sopivaa koristeommelta tähän, joten meni käsihommaksi. Tämän oli tarkoitus tulla valmiiksi opiston kevät näyttelyyn, mutta ei nyt sitten tullukaan:) Tallinasta Karnaluksista 2012 ostetuista langoista löysin tikkauslangaksi sopivan väriset.

Lämmin kiitos kommenteista!

Mukavaa alkuviikkoa!6 kommenttia:

 1. Kiitokset viirivinkistä. Yksi ystävä ihmetteli pari viikkoa sitten, miten viirinauha kannattaisi tehdä. Lähetin linkin hänelle. Omassasi on todella iloinen väritys.

  VastaaPoista
 2. Beautiful pictures!Lovely crafts!I like your flags!The are so preety!
  Wish you a happy week!
  Dimi...Athens... Greece
  http://decdimisaussi.blogspot.gr/

  VastaaPoista
 3. Kivat viirit !
  Mukavaa nähdä tuo kolmiulotteinen työ valmiina. Siitä tulee varmaan tosi kiva.
  Terkut helteiseltä mökiltä ♥

  VastaaPoista
 4. Trulleilla on hyvä saalis. Meillä ei käynyt kuin yks trulli :)

  VastaaPoista
 5. Ciao a te, dopo la pausa di Pasqua anche io ho ripreso a lavorare, che fatica!!
  A presto, Assunta.

  VastaaPoista
 6. Komeita kahvipannuja trulleilla! Komea lippusiima, ne ovat muotia lasten huoneissa! Tuo kolmiulotteisuus, joka jo nyt näkyy työssäsi, se vaatii taitoa! Hienoa! Sanon taas kerran, että hienoa osaamista! Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...