keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Punaista :)

Punaiset kankaat eivät jättäneet rauhaan ja kiemuraliinasta jäi ylimääräisiä valmiiksi leikattuja soiroja ja vähän leikkasin lisääkin, joten tein toisenkin liinan samoista kankaista ja tikkauksen tein koristeompeleella. Kankaita jäi vielä jonkin verran jäljelle.
Lopuista jämäpaloista tein vielä pussukkan. Värisävyt liinan ja pussukan kuvissa johtuvat päivän eri aikoina otetuista kuvista. 
Pussukan sisälle tein vihoviimeisistä jäljelle jääneistä jämäpalasista kolmion muotoisen taskun. Laitoin tähän pussukkaan päälliseen ja vuoriin oman vanun, koska päällisen tikkasin erilaisella tikkauksella ja vuorin vanun tikkasin koristeompeleella, toisekseen päällisen vanu vaikutti liian lötröltä yksistään.

Isäntä tilasi itselleen Ebaysta jotain valokuvaukseen liittyvää, niin samalla kertaa tilasin kokeilu luontoisesti näitä valmiiksi leikattuja kankaanpaloja. Maksoivat n.10 € postikuluineen. Olisi kannattanut tilata ainakin pari pakettia kerralla, koska postikulut olivat hieman isommat kun kankaat yksistään maksoivat, vaikka en tiedä olisiko postikulut menneet sitten painon mukaan. Paketissa on 32 kpl:ta 4 tuuman kangaspalaa. Eihän näistä mitään isompaa tehdä, mutta jotain kuitenkin.

Kiitos kommenteista!

Iloista loppuviikkoa!


19 kommenttia:

 1. Che lavori meravigliosi, mi piace il borsello!! Un buon fine settimana a te!! Assunta

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania punaisia sävyjä kummassakin! Ruusukangas noissa keskineliöissä luo kivan syvyysvaikutelman.

  VastaaPoista
 3. Ompas hieno, vaikka itseni lempisävyyn ei punanen kuulu mutta tuohon sopii kuin nenä päähän ;)

  VastaaPoista
 4. Voi että on kauniita. Huokailin taas ihastuksesta.'
  Mukavaa ja aurinkoista loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Kaunista punaista! Hienot tikkaukset molemmisssa. Pussukka on oikea namu, sisäpuolen koruommel lisänä on ihan supersoma.

  VastaaPoista
 6. Upeita! Tykkään! Tuo ruusukangas on ihanaa! Olen joskus ostanut vastaavaa Anttilasta, se haalistui pesussa ikävästi - onneksi oikeat tilkkukankaat ovat parempilaatuisia!
  PS. Huomasin uudet sivut valmistuneista! Lisäätkö vielä linkit? Olisi tosi hienoa päästä ihailemaan valmiita töitä suorien linkkien kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula.
   Silloin kun tein nämä sivut ajattelin asiaa, että olis linkitetty postaukseen, mutta en sitä silloin kuitenkaan tehnyt, en tiedä miksi? Katsotaan saisinko aikaiseksi tehtyä:)

   Poista
 7. Hienot liinat ja pussukat. Kivasti olet laittanut koristeompeleet kaitaleen keskelle. Nuo punaisetkin kankaat ova oikein pirteitä...

  VastaaPoista
 8. Tuo kaitaliina olisi juuri oikean värinen mun olohuoneeseen. Hmmm... täytyy kai kaivella kangaskasoja :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat värit ihanissa töissä! :-)

  VastaaPoista
 10. Upean väristä voimapunaista. Ja sait kaikki tilkkuset käyttöön. Omat ompelukseni tuppaavat vain lisäämään pienten palojen varastoa.

  VastaaPoista
 11. no jestas, komeita ovat!! Energiaa täynnään.

  VastaaPoista
 12. Ihanan hehkuvia ruusuja! Hienosti olet saanut käytettyä kankaat. Minulla usein tuppaa jäämään jotain...

  VastaaPoista
 13. Oi miten kauniita, silmä lepää tuossa ihanassa värimaailmassa ja kuoseissa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Tykkään pussukastasi. Siinä on ihanat värit ja se näyttää silti käytännölliseltä. Hieno! Hienoa myös, että osaat käyttää ompelukoneesi koristeommelta. Itsellä tulee niiden kanssa uskonpuute ja palaudun kuitenkin suoran ompeleen pariin.

  VastaaPoista
 15. Kaunis liina ja pussukka! Hienot tikkaukset molemmissa. Taitaa punainen olla tällä hetkellä suosikkivärisi.

  VastaaPoista
 16. Upeat värit! Oikeita energiapakkauksia molemmat työsi

  VastaaPoista
 17. Oi miten kaunis värimaailma kaitaliinassa ja pussukassa ( kummassakin valaistuksessa...). Ruusuliina olisi piristänyt vappupöytää, ehkä sellaisen saisi valmiiksi hyvissä ajoin ennen seuraavaa vappua. Kiitos ideasta.Terv. Leena

  VastaaPoista
 18. IIIIIhana liina! Kaitaliinalle olisi tarvetta... oliskohan tästä idea seuraavalle projektille???

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...