tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kevättä ja lomaa

Viimeviikolla oli Opiston viimeinen kurssi-ilta ja voisi sanoa, että kevät on oikein kunnolla alannut, ainakin puutarhan puolella. Vuohenjuuri tekee nuppuja, taitaa tänä vuonna kukkia aikaisin ja chillat kukkivat seinustalla. Ensimmäinen lomapäivä meni sisällä ompelukoneen ääressä, vaikka eilen oli kaunis ja aurinkoinen päivä ja isäntä teki puusavottaa pihalla. Olisi pitänyt olla pihatöissä, mutta nyt kyllä ompelu vetää enemmän. Outo tilanne, yleensä olen heti pihalla kun vain ilmat sallii.
 Tälläistä soiroa sain eilen aikaan, katsotaan nyt tuleeko siitä mitään.
Laihialla Ahkeraliisassa kävin tänään ja tälläistä sieltä lähti mukaan. Muovipussissa olevat on ostettu Sinellistä,  sielläkin kävin tänään. Olen kerännyt punaisia ja valkopohjaisia punaisia kankaita tiettyä työtä varten. Eikö aika maltilliset ostot:)
Vaasaan on avattu Biltema viimeviikolla ja isäntä halusi sinne käymään, joten hän meni omia juttujaan katselemaan ja minä käveleskelin siellä täällä ja löysin tälläisiä vetoketjullisia muovipusseja. Käteviä.

Kiitokset kommenteista!

Mukavaa alkuviikkoa!4 kommenttia:

  1. Minulla on noita samoja kankaita, mutta toisen värisinä, mitä sinulla on "soirossa". Minusta kankaan kuviointi on yksi kauneimmista. Kaapistani taitaa löytyä punaista, harmaata, turkoosia ja keltaista, ja tykkään niistä kaikista. Hyviä, tarpeellisia ja maltillisia ostoksia!

    VastaaPoista
  2. On kyllä mukava kun kukkapenkissä alkaa olla eloa, lupaus kesästä. Minullakin löytyy varastoista tuota kangasmallia mitä soirossasi on. Minustakin se on kaunista, kaiken värisenä. On maltilliset ostokset :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt.
    Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäistä ♥

    VastaaPoista
  4. Joskus, veri vetää pihalle, joskus ompeluhommiin, Kyllä sinä ennätät vielä touhuta puutarhassakin, keväthän on vasta aluillaan. Ostoksesi ovat olleet tosi maltilliset. Hyvää Pääsiäistä sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...