torstai 21. maaliskuuta 2013

Tilkkupäivät Siilinjärvellä, matkaraportti 2

Kuvasarja tilkkupäiviltä, töitä oli paljon ja kaikkia ei voi laittaa, mutta tässä nyt muutama kuva lisää!

------------------------------------------------------

Tilasimme ystävien kanssa jälleen kerran Forssan Kankaisilta etukäteen yllätyspaketit, olin toivonut punaisia kankaita ja tuossa oikealla olevat punaiset ovat minun kankaat, jotka paketista ilmestyivät ja ihanaa siellä oli kahta ruusukangasta! Ihkuja punaisia kankaita kiitos Merja! Tuossa keskellä olevan kukkakankaan sain tilkkukaverilta, kankaan väritys ei ollut hänen lemppareita! Kiitos Anneli!

Vetoketjuja, nappeja, neuloja, nauhaa, merkkauskynä, metallisia pieniä laattoja tekstillä.

Puolakotelo tälläistä mallia ja  punaisia puolia!

Olin vetoketjukukka työpajassa sunnuntaiaamuna ja sain tälläisen pienen sydämmen aikaiseksi.


Matka oli hauska ja taas niin innostava, lauantaina Vuokko Isaksson luento: Tilkusta taiteeksi ja sunnuntaina Helinä Penttinen luento: Tarinoita neulalla ja langalla. Luennoista sai paljon miettimisen ja ajattelemisen aihetta kauas eteenpäin. Lauantaina en kerinnyt ensimmäiselle Eija Vähälän luennolle: Käsityöstä iloa silmälle ja mielelle, kun piti kiiruhtaa hakemaan Kankaisten ylläripaketti! Kankaat suorastaan huusivat päästä kassiin ja eihän sitä kutsua voinut vastustaa, no kaikki on tarpeellista kuten hyvin tiedätte ja tulevat ennemmin tai myöhemmin käyttöön jossain työssä!

Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa Lezzie mukaan matkaani.

Kevättä odotellessa!

Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Kauniita ja taidokkaita töitä. Kiitos kuvistasi. Eihän sitä kankaiden kutsua kukaan voi vastustaa...

  VastaaPoista
 2. Ihania Tilkkupäiväostoksia! En ole yllätyspaketista kuullutkaan, kiva idea. Tuo alimmainen ruusukangas näytti aika tutulle, olen sitä ostanut Kankaiselta useampaan otteeseen, enkä siihen kyllästy.

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkiaan. Olen sitä mieltä, että jokainen tilkkutyönne on insinöörin taidonnäyte. Siksi käytin sanaa insinööri, koska ihmettelen joka kerran, että miten kukaan voi saada aikaan noin hienoja kuvioita, ettei lopputulema olisi vain sekametelisoppa. Insinööri voi olla pikkutarkka mutta kyllä osaatte tekin / säkin olla!! Olipas hyvä idea tuohon vetoketjurintakoruun! Olen nähnyt tähän mennessä vain kukiksi tehtyjä. Mulla on omana Eija Vähälän lisenssiaattityö: käsitöiden merkitys ihmisen psyykkiselle hyvinvoinnille. Hänhän on tehnyt myös tohtorin väitöskirjankin, mutta sitä en ole saanut käsiini. Vai että olisit päässyt hänen luennolleen. Olisi varmaan ollut kokemus!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita peittoja lisää. On noissa ollut tekemistä !
  Paljon kauniita tarvikkeita, on sulla nyt millä "mällätä" :)

  VastaaPoista
 5. Vau mitkä kankaat, odotamme innolla mitä niistä teet!!!!! Kiitos mukavasta matkaseurasta, oli mahtava reissu!!!!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...