keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Synttäreitä ja vanhoja töitä

Viime viikonloppuna vietin synttäreitä ja tein kakun, löysin näin isoja mansikoita! Mansikat ovat puolitettuja. No, ovat kyllä ulkomailta tuotettuja, kun omat mansikat pakasteesta tahtoo olla niin vetisiä kun ne sulattaa, joten päädyin laittamaan näitä, vaikka yleensä kotimaisia suosinkin, hillo kakun sisällä on kyllä omitekoista.


Synttärilahjaksi en halunnut mitään, mutta sain ihania valkoisia ja oranssinvärisiä kukkia, joista pidän, sekä lapset ja lapsenlapset kakkua syömään. Esikoisen perheen koiratkin saivat ihan pienen palan kakkua ilman suklaata, koiria on kolme, joten kakku tuli viimeistä murua myöten syödyksi.
Ostin viimeviikolla tämän kirjan "Farkkujen uusi elämä" ja kirjassa on paljon hyviä ideoita, miten voi käyttää farkkujen kaikkia osia, taskuja, vyölenkkejä, saumoja, vyötäröliirinkiä ja nappilistoja sekä pulttuja ja itseasiassa kaikkia osia farkuista. Olen säästänyt vanhoja farkkuja  monta vuotta ihan sitä varten, että tekisin niistä jotain.
Tässä on vain osteltu kaikenlaisia apuvälineitä ja kankaita, jokohan pitäisi ryhtyä toimeenkin niiden suhteen!!??


-----------------------------------------------------
Vanhoja töitä

Nämä patalaput on tehty vuonna 2011 tilkkujämälaatikosta olleista soiroista, tein ne töihin mikron viereen käytettäväksi työkavereille, ihan arkiset, mutta pidän värityksestä ehkä siksi, että tässä on turkoosia.

"Ystävyys" työstäni otin paremman kuvan, kun toin sen kotia työpaikan kahvihuoneen seinältä muuton alta pois. Tässä värit ovat lähellä oikeaa. Tämän oikea nimi pitäisi olla oikeastaan "Feikki", koska kuviot ovat valmis kuva, vaikka tästä saa kuvan kuin olisin aplikoinut kuviot tuohon kankaalle. Olen vain tikannut kuviot ääriviivoja pitkin liukuvärjätyllä langalla, välissä on ohuen ohut vanu joka kestää silitystä.Työ on tehty  2011.

Lähikuvaa tikkauksista.

Taakse tuli vahinkossa kolme sydänkuviota sinisellä alalangalla, kun tein välissä jotain sinistä, enkä muistanut vaihtaa lankaa  ne olisi pitänyt purkaa, mutta sitten jätin ne kun näyttivät kuitenkin aika kivalta tuolla nurjalla puolella. Eikä ne nyt tässä kuvassakaan niin kamalalta näytä.


Kaunis ja lämmin kiitos kommenteista ja laitan saumurikurssin tuloksia ja kokeiluja lisää kun olen niitä tehnyt! Tässä on nyt reilut parisen viikkoa lomailua edessä, joten ehkä saan jotain tehtyä jos käsi antaa myöden, lääkäri ei kyllä antanut käsityökieltoa, mutta ehkä nyt joudun kuitenkin vain suunnittelemaan tulevia töitä, että käsi saa levätä kunnolla ja siksi tässä ei ole oikein mitään saanut tehdyksikään vähään aikaa ja olen vain ostellut tulevia töitä varten tarvikkeita.
Yritän nyt vain nauttia kevään tulosta, lepäillä ja ulkoilla kunnolla.

Aurinkoista loppuviikkoa!
Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Onnea synttäreistäsi :D
  Varmaan hyvä tuo farkkukirja, minullakin on kasa farkkuja jemmassa inspiraatiota varten. Kiva tuo sinun kukkatyösi. Parantelehan kättäsi ja Hyvää pääsiäisenaikaa...

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut! Tykkään patalapuistasi, kai juuri siksi, että niisstä on tuota turkoosia:) Kukkatyössä on kiva "huijaus", toimii hyvin. En olisi arvannut, ellet olisi kertonut.

  VastaaPoista
 3. Minultakin synttärionnittelut! Mukava kun laitat kuvia aikaisemmista töistäsi:)

  VastaaPoista
 4. Ciao, ho scoperto il tuo blog per caso, mi sono unita ai tuoi sostenitori, mi piace ciò che crei, sei bravissima Assunta.
  http://lefiabedituassan.blogspot.it/

  VastaaPoista
 5. Hienoja töitä!! (jestas..tossa luki ensin, etä hienoja täitä),niin isooosti onnea!! Mä täyttelin alkukuun viikonlopulla!!

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea näin jälkikäteen ♥
  Upeita on kaikki niin uudet kuin vanhatkin työsi !

  ps. ollaan molemmat sitten Oinaita :)

  VastaaPoista
 7. Myöhäiset onnittelut! Sama farkkukirja on minullakin, mukavia ohjeitahan siinä on, mutta odottavat toteuttamista, kuten niin moni muukin juttu. Aplikaatiotyö näyttää kauniilta ja ihan aidolta.

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet synttärionnittelut! Herkullisen näköinen kakku ja kauniita kukkia.
  Väritys sekä patalapuissa että "Ystävyys"-työssä ovat minunkin mieleen.
  Oikein hyvää pääsiäistä sinulle!!!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...