torstai 6. syyskuuta 2012

Syksy saapuu...

Tällä viikolla oli ensimmäinen kiltatapaaminen ja ensiviikolla alkaa opiston tilkkukurssi.
Kiltamme kesän haastetyön tein ruusukankaasta, jonka sain keväällä tapaamisessa ja pellavakankaasta, niistä syntyi uusi kännykkä pussi. Vanha oli vähän iso ja tämä paremmin sopii väreihin.
Kännykkäpussi lähempää
Etelä-Afrikassa naiset kirjovat kankaalle ansaitakseen perheelleen rahaa ja tässä on yksi niistä, tekijä on Lea Kwinda, tämän ostin maaliskuussa tilkkupäiviltä, olen menossa tässä syksyllä myöhemmin Pärnuun kylpylään ja siellä tarvitaan tälläistä pientä laukkua kun kulkee päivänmittaan hoidosta toiseen. Siellä kulkevat hoitopäiväkirja ja kännykkä, avaimet ja päivän raha mukana sujuvasti.
Taustakangas on pellavaa ja taas "sain" harjoitella vapaakirjontaa. Sisällä on tasku kännykälle ja hoitopäiväkirjalle, sitä kun pitää kokoajan syynätä, ettei vain myöhästy seuraavasta hoidosta. Joskus aikataulu on kovinkin kiireinen, varsinkin aamupäivällä. Tuo hihnan ripustus on hiukan noin extemporee suunniteltu, kun ensin olin tekemässä tästä tavallista lättänää pussukkaa, mutta sitten keksin, että mihin tarkoitukseen sitä voin käyttää, joten ei ihan suoraan ohjekirjasta, mutta kyllä se asiansa ajaa. Näitä kirjontakuvia toivottavasti saan vielä lisää joskus, ovat niin kauniita.
Ekaluokkalaisen kissajumppapussi on vielä vaiheessa, mutta edistystä on tapahtunut, olen saanut taskun tehtyä ja osat leikattua, joten toivottavasti kerkiän ensi viikonloppuna tekemään loppuun asti ja sitten näytän lopputuloksen, vähän nyt taas junnaa tämä paikallaan.
Syksy saapuu ja illat pimenee, koivut ovat jo tiputtaneet osittain lehtensä ja kaikki pihalla olevat kukat vetelevät viimeisiään, kohta on putsattava purkit ja purnukat ja vietävä talvehtivat kukat kellariin, mutta vielä joku kukka yrittää uhmata syksyä ja loistaa valoisuudellaan, kuten tämä loppukesästä kukkiva päivänlilja.

Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikille ilahduttavista ja mieltä lämmittävistä kommenteista.

Hyvää syyskuun alkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Olet taas ommellut niin kauniita pussukoita.Harmittaa, etten ostanut noita samaisia afrikkalaisia kirjontatöitä, ehkä vielä tulee tilaisuus siihen. Syksy tulee tännekin ja toivottavasti sen mukana loppuu ruohonleikkuu.( Tein sitä viimeiset kolme tuntia

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniisti tuo pellavakangas ja ruusukangas sopivat yhteen. Ihana pussukka kännykälle :)

  VastaaPoista
 3. Todella hieno kangasyhdistelmä pussissasi. Kumpikin kangas pääsee hienosti oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kankaat kännypussissasi. Kyllä siinä kelpaa knnykkää kantaa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...