lauantai 15. syyskuuta 2012

Omenoita, omenoita... ja lisää kasseja.

Sain työkaverilta eilen kaksi isoa muovipussillista omenoita ja tänään olen keitellyt mehua, laitoin mehumaijaan omenoiden seuraksi vähän raparperia, pihlajanmarjoja, vanilijasokeria ja kanelipötköjä mausteeksi, ette usko kun tulee ihana tuoksu, kunpa saisi tuoksun mukaan kuvaan!
Tässä lisää kasseja kuten lupasin, tämä on ihan ensimmäinen kassi joka tehty kassikurssilla keväällä 2011
Kassissa aplikoituja kukkia ja vapaakonetikkausharjoittelua (ensimmäinen sellainen). Tässä kassissa tein sen virheen, että tukihuopa oli liian ohut ja tästä ei tullut oikein jämäkkä, ja kassin sangat ovat liian leveät, mutta tätä voi käyttää meikkipussukkana tai toilettipussukkana.
Seuraava kassi on sitten hieman haastavampi ja tässäkin on vapaakonetikkausharjoittelua sekä aplikoituja sydämiä. Kaikki kurssilla tehdyt kassit ovat Lilianin suunnittelemia, kuten ohjeetkin niiden tekemiseen. Tämä onnistui paremmin, sisäpuolella on jopa vetoketjutasku. (Pellava+puuvillakangas).

Nämä kassit tein kesällä 2011 kurssikaverilta saamani ohjeen mukaan. Tämä malli on tehty aikaisemalla kurssilla, jossa en ollut mukana. Sininen on tehty vanhoista farkun pultuista ja (taas) vapaakonetikkausharjoittelua vaihtuvavärisellä langalla. Punainen on tehty tyttärelleni samalla mallilla.(pellava+tildakangasta+pallokangas)
Tämä kassi on tehty mustasta pellavasta ja puuvillakankaasta syksyn 2011 kassikurssilla, (vapaakonetikkausharjoittelua) jälleen kerran.
Sisällä on myös vetoketjutasku.
Vetoketjut laitettu tässä näin, voi myös laittaa yhden pitkän.
Tehtiin kurssilla muutama pussukkakin.
Johan näitä tässä nyt tulikin. Kursseilla tehtiin enemmänkin kasseja, mutta kaikkia malleja en tehnyt. Kuten varmasti huomasitte vapaakonetikkausta on harjoiteltu jo viime vuonna ahkeraan, mutta kyllä se vaatii vielä paljon, paljon lisää harjoittelua! Yritän ujuttaa sitä kaikkiin mahdollisiin töihini, se vain jotenkin viehättää.

Lämmin kiitos kommenteista!

Hyvää lauanatai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Toinen toistaan upeampia kasseja. Aplikoidut kuviot erityisen kauniita. Melkein haistan täällä omenamehusi aromit.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kaikki. Mutta tuo pellava/ puuvilla sydämineen, vei minun sydämeni :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki kssit ovat todellakin kivoja, jokaisessa on jotakin:) Ihan huippu on tuo jossa on sydämet:)
  Malli jossa on kaksi vetoketjua vastakkain kiinnostaa kovasti. Itselläni on kassikirjoja muutama?:) ja silti teen kaikki kassini melko lailla samalla ohjeella. Ehkä pitäisi tutustua paremmin muihinkin malleihin.

  VastaaPoista
 4. Ihania kasseja. Varsinkin tuo sydänapplikaatiokassin malli on kaunis.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kasseja. Sinulla varmaan löytyy sopiva kassi joka lähtöön!

  VastaaPoista
 6. Hienoja kasseja. Varmaan kivoja kursseja, kun voi vaan ommella :D Vapaakonetikkaus on haastavaa. En kyllä osaa, kuin kiemuroita... Meillä on omenoita mennyt roskiin kilo kaupalla, kun ei kaikkea voi ja pysty käyttämään...

  VastaaPoista
 7. Hienoja ovat, otathan ne mukaan maanantaina. Minäkin voisin käyttää sitä mustaa pellavaa johonkin kassiin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...