sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kissajumppakassi

On nyt valmis, siitä tuli sellainen kuin ekaluokkalainen halusi, tehty samalla mallilla kuin tilkkupäivien kassit, ohjeen on tehnyt Lilian. Tähän lisäsin tuon taskun ja yksi kissa on taskun päällä ja takana kaksi kissaa aplikoituna.
 
Siitä tulikin mieleeni, että viimevuonna olin Lilianin pitämällä kurssilla opistolla "Laukkuja tilkkutyönä" ja tämän laukun tein sillä kurssilla. Malli on Lilianin suunnittelema ja  löytyy hänen blogistaan Lappeklipp  Esittelen jossain vaiheessa lisää näitä laukkuja joita olen tehnyt, kursseja oli kaksi 2011 keväällä ja syksyllä. Kaikki laukut ovat tekijänsä näköisiä, vaikka ohjeet ovat kaikille samat, kankaat ja värit vaikuttavat hyvin paljon lopputulokseen.

Hauskaa viikkoa kaikille!


Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kivoja, alimmainen viehättää kovasti:)

  VastaaPoista
 2. Ekaluokkalaisella on nyt ihanan pirteä jumppakassi, ilmeikkäät kissat sisällön vartijoina. Myös alimmainen laukku on oikein tyylikäs.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita. Kisukassi ja tuo toinen..... minun värinen :)

  VastaaPoista
 4. Kissat ovat kivoja reippaassa kassissa. Alimmainen kassi on tyylikäs!

  VastaaPoista
 5. Kissakassista tuli oikein kiva. Alimmainen on tosi hieno.

  VastaaPoista
 6. Kertakaikkiaan mukavia kasseja ja laukkuja! Tyylikkäitä nuo alimmat, niin kuin aikuiselle (aikuisemmalle) naiselle. Kävin katsomassa tuolla alempanakin. Ihania töitä. Onnea 5tonnin rikkoutumiselle!!

  VastaaPoista
 7. Hauska kissa-kassi ja tyylikäs laukku. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...