sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Tilkkuilupäivä Loftetissa

Lauantaipäivä kului tilkkuillessa julkisesti ja kuten arvata saattaa vaasalaisia ei kovin paljon ollut liikenteessä, mutta kuitenkin muutama kiinnostunut kävi meitä tervehtimässä. Kiva oli ystävien kanssa viettää tilkkuillen aikaa, meillä oli hauska ja mukava päivä:)
Tänä vuonna olimme sisätiloissa, ulkona olisikin ollut koleaa. Muutamalla meistä oli ompelukone mukana ja muilla oli käsintehtäviä töitä.
Itse ompelin neliöitä ja alla päivän tuotokset, 7 kpl patalappun keskustaa ja 4 kpl punavalkoista ruutu blokkia.
 Innostuin sitten jatkamaan puna-valkoista työtä ja tein siihen yhden puuttuvan blokin ja väli- ja reunakaitaleet, joita en ole vielä ommellut kiinni toisiinsa, jäin miettimään millä jatkan reunoja, ruuduilla vai jollain työssä olevalla punavalkoisella kaitalella... hmm.
Ehkä se selviää vielä työn edetessä miten jatkan:)

Leijuvat peitto on edistynyt pikkuhiljaa, mutta olen hieman hidastellut sen tikkauksen kanssa käteni takia, se on ollut kipeä koko kevään, joten seuraava peitto tikataan ihan varmasti koneella, vaikka käsintikkaus on niin kivaa!

Kaksisilmäisellä neulalla en ole vielä kerinnyt enempää harjoittelemaan, kovasti kiinnostusta se on herättänyt, mutta ei ole kuulemma uusi keksintö, tilkkukaverini kertoivat, että he ovat tilanneet jo monta, monta vuotta sitten Rapakontakaa Airalta (USA) näitä neuloja, vaikka minulle oli uusi asia:)

Kiitos kivoista ja mukavista kommenteista niitä on aina kiva lukea!

 Iloista viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Punavalkoisesta peitosta on tulossa todella kaunis! Kiva, yksinkertainen blokkimalli, mutta silti elävä pinta. En ehdottele mitään reunoihin, itse tiedät parhaiten, mitä haluat katsella =D

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään tuosta punavlkoisesta ! On niin raikas. Kiva, kun enemmistö vaaleita paloja :-)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olitte tilkkuilu-päivänä esillä. Jospa kipinä tilkkuiluun syttyi, nähtyään kivat tekniikat ja uskaltautuu kokeilemaan!?!

  VastaaPoista
 4. Mukavia tuommoiset porukalla ompelemiset. Huomaa ettei ole vain juoruiltu kun on noin paljon valmistakin tullut :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 5. Noin hienossa paikassa on ollut varmasti ilo ommella yhdessä ja esitellä muille tilkkuilun tuotoksia.Kaunista punaista tulossa.

  VastaaPoista
 6. Oli varmasti kiva yhdessä ommellessa. Hyvä että olitte näkyvillä ja noin kauniissa ympäristössä.
  Punavalkoinen on aivan ihanan raikas yhdistelmä!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa vaihtelua tilkkuilla muuallakin kuin kotona ja vielä porukalla, teillä oli varmaan hauskaa ja hienot blokit olet tehnyt. Se kaksisilmäinen neula on kyllä pakko joskus hankkia ja kokeilla. Toivottavasti käsi paranee pian!

  VastaaPoista
 8. Sait kyllä paljon aikaiseksi. Porukassa on niin mukava tehdä käsitöitä!!! Ihanassa paikassa olette olleet:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...