perjantai 19. kesäkuuta 2015

Mehiläinen ja harjoittelu:)

Isännän kuvaama mehiläinen:)

Kaksisilmäisellä neulalla on harjoiteltu koneen kirjonaompeleita viskoosilangalla ja olen todennut, että tämä lanka ei kestä, eikä ompele yläsilmän tikkiä kunnolla, yläsilmän lanka katkeilee ja tekee huonoa jälkeä. 
 Näissä kuvissa ehkä parhaimmat kokeilut viskoosilankalla, mutta tulokseen vaikuttaa varmasti langankireys ja piston pituus ja leveys, vielä päässyt niin pitkälle harjoittelussani.
 Tässä jo näkee, miten toisissa kuvioissa yläsilmänlanka ei pysy mukana kaikissa kuvioissa.
 Osassa on yläsilmän lankana valkoinen ja toisissa on yläsilmän lankana punainen, väri koristuu sitä mukaa kumpi lanka on yläsilmässä.
 Mielestäni viskoonikirjontalankoilla, ei tullut kovin kummoista jälkeä, mutta harjoittelut ovat ensimmäiset tällä lankalla ja lankoissahan on eroja, riippuen merkistä, tässä harjoittelussa oli lankana Madeira Classic no 40, joten kokeilemalla selviää mikä lanka parhaiten sopii tähän neulaan:)
Tässä alla olevassa kuvassa on kokeiltu tavallista puuvillaompelulankaa.
(12.6.15 postauksen kokeilussa oli lankana Aurfilin vihreä ja keltainen puuvillalanka)
Harjoittelut jatkuvat eri merkkisillä langoilla, joten ehkä palaan tähän asiaan vielä jossain postauksessa, mielenkiintoa tämä kaksisilmäinen neula nyt ainakin herätti kovasti:)

Lämmin kiitos kommenteista!

Leppoisaa Juhannusta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Upeat mehiläiskuvat on miehesi ottanut. Onnittelut niistä. Mielenkiintoisia kokeiluja kaksisilmäisellä neulalla. Suorassa tikissähän se käyttäytyi tosi hyvin. Koeta höllätä langankireyttä, ehkä sitten nuo koristeompeleet menisivät paremmin. Hyvää juhannusta.

  VastaaPoista
 2. Ciao ate!! Purtroppo la traduzione non mi è chiara ma ho capito che ai avuto delle difficoltà con un filo o un ago!!!Che noia quando la macchina per cucire non va come ci aspettiamo!! A presto, Assunta.

  VastaaPoista
 3. Olen kerran kokeillut suoraa ommelta ja pettynyt ennakko-odotuksiin nähden: eriväriset langat eivät erottuneet toisistaan niin kuin kuvittelin. Mutta sait mielenkiinnon heräämään uudelleen - vapaa tikkaus pitäisi kokeilla ainakin vielä. Hyvä vinkki oli tuo testis viskoosilangallakin, vaikka täytyy kyllä tuohon vapaaseen sitäkin koettaa...

  VastaaPoista
 4. En ole ehtinyt vielä neulaa kokeilla. Mielenkiintoinen kokeiltava .

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...