maanantai 22. kesäkuuta 2015

Punavalkoista, valkopunaista...

Sain juhannusviikonloppuna tämän tilkkupinnan valmiiksi. Kuvaa katsellessani ajattelin, että olisin voinut tietysti neliöt asetella hieman enemmän järjestelmällisemmin...


 Taustankankaan ajattelin tällä kertaa koota tähän sopivista eri kankaista, vaikka löytyisi kangasvarastoista varmasti kokonainen kankaanpalakin tähän. Tikkaus toteutetaan ompelukoneella ja siinähän onkin mietittävää miten se tapahtuu, kokoa peitolla on n.120x163 cm. Eihän tämä nyt niin iso ole, mutta isoin minkä olen koneella tikannut. Vähän jänskättää miten se onnistuu...
Muistatteko viime keväänä lokit, josta kerroin työpaikkani kattotasanteella, no nyt siellä on taasen lokkiperhe ja alla oleva kuvasarja kevään poikasista, joita on nyt peräti kolme. Viime keväänä poikaset katosivat yhden viikonlopun aikana mystisesti, juuri tämän kokoisina.
Kiitos kommenteista!

Iloista viikonalkua!

12 kommenttia:

 1. Punavalkoinen näyttää niin ihanan raikkaalta! Kaunis tulee!

  VastaaPoista
 2. Peitto näyttää hyvältä noin kun neliöt ei ole ihan "järjestyksessä". Mielenkiintoista nähdä minkälaiseen tikkaukseen päädyt.

  VastaaPoista
 3. Punainen ja valkoinen on kaunis pari, semmoinen kootoisa ja lämmin. Minusta nuo neliöt ovat juuri eläväisemmät, kun eivät ole missään tietyssä järjestyksessä. Pahus, en juuri itke lokinpoikasten perään, mutta ei niille silti saa pahaa tehdä. Ei kai se niiden vika ole, että vanhemmat on aika agressiivisia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto, ovat ne lokinkin poikaset suloisia.

  VastaaPoista
 5. Punavalkoinen värirys on oikein onnistunut. Jos punaiset palat olisivat aivan symmetrisesti, olisi peitto todennäköisesti vähän tylsempi ja vaatisi, että myös tikkauksen täytyisi mennä täysin symmetrisesti. Epäsymmetrisyys jättää liikkumatilaa tikkaukselle.

  VastaaPoista
 6. Minustakin näyttää paremmalle, ettei ruudut ole järjestyksessä. Hyvä väritys!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää, kun neliöt ovat sattuman varaisessa järjestyksessä. Kauniit värit.

  VastaaPoista
 8. Oikein kiva tilkkupinta! Hyvin ovat neliöt järjestyksessä:)
  Varmaan mukava seurata lokkien elämää läheltä... Hauskaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää! Minäkään en kaipaa järjestystä, pinnassa on nyt kivasti eloa ja katsoittavaa.

  VastaaPoista
 10. Väga ilus tekk! (Kahjuks ei oska soome keelt) :)

  VastaaPoista
 11. Minun mielestä punaiset neliöt ovat just siinä missä pitääkin. Erittäin raikas ja kesäinen peitto. Minäkin kävin hakemassa kahden silmän neulaa, en ole vielä ehtinyt sitä kokeilla, mutta varmaan ensi viikolla.

  VastaaPoista
 12. Ei mitään vikaa neliöiden asettelussa! Kaunis peite tulee! Toivottavasti ei nyt kukaan (jokin iso lintu?) nappaa poikasia. Saat seurata livenä lintujen eloa! .

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...