perjantai 20. joulukuuta 2013

Pinkki vai vaaleanpunainen?

Viikolla kokeilin tehdä tälläisen kässypussin, kun löysin ohjeen täältä klik, siinä ei ollut varsinaisesti kaavaa tai en ainakaan löytänyt sellaista, mutta selvät kuvat ja piirsin kaavan sen perusteella. Tämä on aika pieni, joten syvyyttä pitää lisätä seuraavaan pussukkaan, mutta kyllä tänne yhdet sukankutimet mahtuu. Ohjeessa oli myös laitettu tasku sisäpuolelle, mutta tähän koekappaleeseen en sitä tehnyt. Seuraavaan sitten ehkä laitan.

Koristeeksi löysin aikaisemista töistä jääneitä tilkkumökin aloitus aihioita, molemille puolille samalaiset.

Vuorikankaaksi löysin kirpparilta ostetun tyynynpäällisen.

Lopuksi laitan kuvan kaktuksesta, joka kukkii työpaikkani ikkunalla, toin alkukesästä kotia ja laitoin pihalle, missä se oli pitkään syksyyn ennen kuin siirsin sen sisälle ja vein töihin takaisin. Kukka kiitti kukkimalla komiasti!

Kaunis kiitos kommenteista edelliseen postaukseen!


Rauhallista viikonloppua!
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Olen tehnyt tuolla samalla tekniikalla useita kässypusseja, muutama löytyy blogistanikin. Kaavan ja ohjeen löysin vuosia sitten Suuren Käsityölehden kotiin tulleesta mainoksesta. Minulla pussiosa on ehkä vähän korkeampi ja hantaakit lähempänä toisiaan. On toimiva esim. neulomukslle, kun pussin voi sulkea ja lanka juoksee kuitenkin hyvin. Sinä olet löytänyt kivan tavan koristella pussukka tilkkublokilla, minä olen tehnyt useimmat ihan vain "suorasta" kankaasta. Yhden yritin tehdä tilkkupinnasta, mutta pussista tuli aika painava, ja tilkkupinta oli aika kankea pussin sulkemiseen nätisti. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis.Tuo malli onkin kätevä käsityöpussiksi. Joulun jälkeen täytyykin ommella tuollaisia, nyt kun sukankutimet ja isoäidinneliöprojektit ovat rumissa muovipusseissa. Kauniin väriset kukat kaktuksessasi!

  VastaaPoista
 3. Ihana pinkki käsityöpussi, hirsimökkiblokki piste iin päällä! Minullakin on tuo malli siinä piiiitkässä "olisi-kiva-tehdä-joskus"-listassani :)

  VastaaPoista
 4. Kiva "pussukka" ja herkullisen värinen :)

  VastaaPoista
 5. Ah kuinka kauniisti kaktusksesi kukkii sävy-sävyyn uuden kassin kanssa joka mun mielestä on super hieno ja mahtavan värinen!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Samantyylisen laukun tein joitain vuosia sitten virolaisen käsityölehden kaavoilla. Siinä se esiteltiin pyörailylaukkuna. Kyllä se on mielestäni enemmän pinkkii, kuten on upeasti kukkiva kaktuskin.

  VastaaPoista
 7. Så fin väska, härlig färg! Hyvää Joulua!!

  VastaaPoista
 8. Jouluusta ilua ja oloa ja kaikenlaasta valoosaa ja rauhaisaa miältä täältä Vilukissin uutishuanehelta toivotteloo itte Vilukissi..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...