maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa...

tupahan niin kun tavataan sanoa, no meillä se yleensä tarkoittaa keittiön verhoja ja jouluvastuukia keittiönpöydälle. Tänään minulla on ollut vapaapäivä töistä ja hyvää aikaa silittää verhot ja vastuuki pöydälle. Joulusiivot saa odottaa vielä vähän aikaa, tässä on vielä lahjojen kanssa tekemistä! Lunta tännekin on satanut aika mukavasti tuossa viimeviikolla ja viikonloppuna ja pakkastakin ihan riittämiin. Pari pientä pojankoltiaasta oli viikonlopun meillä ja siinä ei oikein kerkiä muuta tekemään kuin huolehtimaan ruokahuollosta ja ja vaatehuollosta, mutta mukavaa kun vielä saa huolehtia, joten ompelukoneelle en ole kerinnyt. Tänään on opiston viimeinen tilkkuilta syksyltä ja sitten on pieni paussi taas ennen tammikuuta kun alkavat uudet kurssit.

Viime viikolla meillä oli killan pikkujoulu ja olin aivan otettu ja sanaton kun sain killassa kiertävän kunniakirjan ja ikkunakoristeen vuodeksi itselleni, en oikein osaa vieläkään sanoa mitään, kun tälläinen jäyhä pohjalaanen olen, mutta kiitän ja kumarran kiltalaisille kun tälläisen valinnan teitte tänä vuonna, laitan koristeen ompeluhuoneeni ikkunaa koristamaan. Kunniakirja on aloitettu vuonna 1994 joten olin kahdeskymmenes saaja. Tunnen olevani niin noviisi näissä tilkkua-asioissa muihin kiltalaisiin nähden. Olenhan toki tehnyt koko ikäni käsitöitä, mutta mielestäni meillä on killassa niin taitavia tekijöitä meikäläiseen verrattuna, joka vasta opettelee ja on matkan alkupäässä opinnoissaan. Mutta tietenkin otan ilolla ja nöyryydellä vastaan kunniakirjan koska se osoittaa kuitenkin viime kädessä sen, että olen jotain oppinut muidenkin mielestä ja ehkäpä omalta osaltani olen ollut avuksi innostuksellani muille kiltalaisille. Kiitos vielä kerran tunnustuksesta!


Lämmin kiitos kommenteista ja kiva kun piipahdat täällä!

Iloista joulunalusaikaa!
Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Onnitteluni kunniakirjasta. Sinulla ei ole mitään syytä vähätellä taitojasi, työsi ovat niin kauniita ja upeita. Keittiösi ikkuna näyttää ihanan jouluiselta.

  VastaaPoista
 2. Oi kun kiva tuollanen kunniakirja ja varmasti mukava saada itse :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun kaunis tuo sähkökynttelikkö, uuden mallinen. Olen niin kyllästynyt niihin vanhoihih joita on jokaisen ikkunalla..... meilläkin :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea, varmasti ansaitsit sen, niin kaunitta töitä sinullaon.Tykkään tuosta okkunakoristeesta, omistan itsekin sellaisen.

  VastaaPoista
 5. Onnea vaan - kyllä killassa tarvitaan sinunlaisiasi. Mukavaa joulun alusaikaa sinulle

  VastaaPoista
 6. Isosti onnea! Joululta näyttää!! Sulla oli vaikka kuinka täällä uusia töitäkin!! Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 7. Ymmärrän vallan hyvin että sinulle annettiin kunnikirja, olet todella taitava tilkkuilija ja hienosti hoidat killan blogia. ONNEA!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Ystävä hyvä, relaa jo vähän,
  pysähdy vaikkapa hetkeksi tähän.
  Jouluna turha on hössöttää suotta,
  sitähän ehtii pitkin vuotta.
  Teetpä Sinä sitten sitä tai tätä,
  joulun aika ei tulematta jätä.
  Unohda siis turhat kiireet ja juoksut,
  istahda nauttimaan tunnelmat tuoksut.

  Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua ♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...