tiistai 31. joulukuuta 2013

Hauskaa ja Iloista Uutta Vuotta 2014!

Tässä viime viikonlopun tuotoksia ei ole vielä valmis, mutta huomenna jatketaan ja tästä puuttuu kolme osaa vielä. Tähän ei ollut kaavaa tai ohjetta katsotaan tuleeko siitä sellainen kun ajattelin. Toivottavasti, ettei mene työ hukkaan, no teen siitä sitten pussukan :-)

Vähän aikaa sitten sain tälläisen laatikollisen paloiksi leikattuja farkkuhousuja. Näille on suunnitelma  ja kohde olemassa. Huh, huh missähän välissä tätäkin kerkiää tekemään ja muutenkin on ompeluhuone täynnä kankaita ja  keskeneräisiä töitä, sekä kaikenlaisia ihme kasoja?, no parempi olla miettimättä niitä, harrastus tämä vain on ei stressinaihe,  vaan paremminkin stressinpoistaja vai mitä mieltä olette?

Kokeilin viikonloppuna tehdä näitä matkalaukkun nimilappuja joista oli teko-ohje Tilkunviilaajan blogissa. Ei niistä tullut niin hienoja kun hänen tekemät, mutta teen vielä lisää, kunhan kerkiän, olihan kokeilu ja sitten siellä alla on yksi vähän erilainen ja isompi, sekin kokeilu, joka ei heti onnistunut, mutta kaipaa tuotekehittelyä selvästi, tein vain näkömuistista, kun olen jossain kuvassa nähnyt, siitä tuli hieman liian iso, pitää vielä leveyttä kaventaa ja korkeuttakin pikkuisen. Tässä oli 2013 vuoden viimeinen postaus!
Tähän calluna kuvaan on hyvä päättää tämä vuosi!

Kiitos kaikille kommentoijille ja lukijoille, sekä täällä kävijöille kuluneesta vuodesta ja toivottavasti viihdytte matkassani 2014 vuonnakin! Tätä blogia on kiva kirjoittaa ja on kiva saada ja lukea kommentteja, itse olen ahkera kommentoija, ja luen aika paljon kaikenlaisia blogeja, vähän laidasta laitaan, mikä vain liittyy yleensä käsillä tekemiseen, mutta eniten tilkkublogeja kuitenkin.


Toivotan kaikille tilkkullista vuotta 2014!
Posted by Picasa

14 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta 2014
  Tv.Sanna

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta vuotta ja paljon uusia tilkkuja;)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ja idearikasta alkavaa vuotta ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvää, tilkkurikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Onnellisia ompeluja ja kaikkea muutakin hyvää tulevalle vuodelle.

  VastaaPoista
 6. Käsityörikasta tulevaa vuotta sinullekkin :)
  Minulla on myös noita kasoja ompeluhuoneessani...

  VastaaPoista
 7. Ihania värejä ensimmäisessä kuvassasi, ei, mutta sama värilinjahan jatkuu kaikissa kuvissa :D Mukavaa ja tilkkurikasta vuotta 2015 Sinulle!

  VastaaPoista
 8. herkullinen tuo laatikollinen farkun paloja, olen utelias nàkemààn mità niistà tulee. Itsekin kàytàn paljon farkkukankaita: kirpputorilta hameita ja housuja, vahvaa ja halpaa materiaalia.
  tulos erikokoisia laukkuja, kasseja ja pussukoita. idearikasta uutta vuotta. Raita

  VastaaPoista
 9. Hienon hehkuvan väristä ompelua on menossa! Tilkkurikasta alkanutta vuotta sinullekin ja kiitos jäsenyydestäsi!

  VastaaPoista
 10. Mitä hanaa olet kehittämässä siinä ekassa kuvassa, upeat värit, I want to see more!!!
  Kyllä kasoja pitää olla ompeluhuoneessa ja paljon keskeneräisiä töitä, saa niistä aina napata mielialaan sopiva käsityö mukaan koneen ääreen. Viihdyn erittäin hyvin vieraana sinun blogissasi, tänne on aina kiva tulla katsomaan mitä sinulla on työn alla. Oikein hyvää Tilkkuvuotta 2014!!!!!!!

  VastaaPoista
 11. Vauhti on päällä ja kaunista tulee. Minunkin ompeluhuone on niin sikin sokin, että menee joitsekin hukkaan. Aikomusta on ollut siivota, mutta, mutta....

  VastaaPoista
 12. Kiva, että kokeilit sinäkin tehdä matkalaukun nimilappuja! Sulle taisi käydä samoin kuin minulle, ekasta lappujutusta tuli aivan liian iso, ihan kummallisen näköinen. Kehitin ohjetta siitä edelleen. Hyvää tilkkuvuotta!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...