keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Viime viikolla tapahtunutta

On niin kiirettä, ettei kerkiä päivittämään blogiakaan, mutta tässä nyt viime viikolla tapahtunutta kaikenlaista mukavaa ja hauskaa, ensiksi teimme viikko sitten keskiviikkona leikkimökin eteen pienen "hiekkalaatikon" entisestä kukka laatikosta jonka isäntä on tehnyt joskus terassille, mutta ei ole ollut vuosiin enää käytössä, no nyt on käytössä ja ei ole kyllä koolla pilattu, mutta lapsenlapset saavat vähän leikkiä "hiekkalaatikossa", kun ovat käymässä ja kovasti siinä on jo leikittykin! Ensiksi leikkimökin edestä "hiekkalaatikon" kohdasta piti yksi norjan/morsiusangervo siirtää toiseen paikkaan. "Hiekkalaatikko" pitää vielä maalata leikkimökin väriseksi ja sitten se on lopullisesti valmis, mutta pitää käydä maalikaupassa ensin. (Koko 60x95 cm).
Ompelukonekirjontana tein muutaman kuvan lisää, kun piti kattella yhteen synttärikorttiin kirjontakuvioita, siitä myöhemmin lisää kuvan kera.
Viimeviikon torstaina kävimme tilkkukavereiden Ullan, Sannan ja Annelin kanssa päivänreissulla Forssan Kankaisessa helssaamassa Merjaa ja Anjaa ja kyllähän sieltä taas tarttui kankaita lisää, vaikka en minä ainakaan tarvitsisi mitään, mutta kun....ja tuo päällimäinen ruohokangas on samaa kangasta, joka loppui keväällä aloittamastani isosta peittoprojektista, no olen jo miettinyt siihen muita kankaita siihen eikä se nyt niin tarpeellinen  enää ollut, vaan iloinen yllätys kun sitä sain, joten otin metrin palan heti, peiton värit ovat nimittäin tästä kankaasta lähtöisin ja voin tehdä vaikka sitten jotain reunajuttua peittoon jos tarvitsee, sekä mahdollisiin tyynynpäällisiin riittää nyt kangasta. Polvikenauha käy värjäykseen ja sitä on tuossa 50 m. Puuvillavanua peittoon joka tulee vihreistä kangas-suikaleista tuossa vasemmalla puolella. Tässä on kaksi rullaa,  jotka olen avannut ja pessyt eli jokaista suikaletta on kahdeksan kappaletta ja värejä on kuusi kappaletta. Näitä syhyää jo aloittaa, mutta en ole kerinnyt, vaan loppuviikosta pääsen ehkä ompelukoneelle.

Siinä sitä oli jutut viimeviikolta ja kiitos tilkkukavereille mukavasta matkaseurasta ja matkasta.
Lämmin kiitos kommenteista!

Kivaa kesäviikkoa!

Posted by Picasa

8 kommenttia:

 1. Kyllä kait se vähän vaikea on kangaskaupasta tulla pois ilman kankaita, varsinkin tuollaisesta kaupasta:)

  VastaaPoista
 2. Kiirettä teilläkin kesällä pitää.
  Nuo kuviot on mahtavia, ihmettelen taas että ompelukoneella saa tuollaisia tehtyä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvioita ja hienot ostokset! En ole ennen tiennyt/hoksannut, että polvekenauhaa voi värjätäkin.

  VastaaPoista
 4. Forssan kangaskaupassa löytyy aina jotakin sellaista, mitä tarvitsee ihan välttämättä, vaikka ei tarvitsisi yhtään mitään. Mukavan näköisiä kankaita olet ostanut. Minulla on samanlaista vihreää kaitaletta pari rullaa, en vain vain ole keksinyt niille mallia. Nuo kirjonnat ovat ihania, samoin tuo pieni hiekkalaatikko suorastaan kutsuu istumaan reunalleen hiekkakakkujen tekoon.

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköiset ostokset! Hyvät perustelutkin sulla. Varmasti hiekkaleikit maistuvat söpössä hiekkiksessä!

  VastaaPoista
 6. Hauskoja nuo kirjomukset...ovat niin monikäyttöisiä!
  On se jännä kun meidän käsityöihmisten ei ikinä tarvitse lähteä kaupasta tyhjin käsin;)

  VastaaPoista
 7. Hiekkalaatikko on ihan must! Teillä oli varmaan aivan ihana reissu! Voit koristella vaikka mitä, kun osaat tehdä kirjomuksiakin!!

  VastaaPoista
 8. Sama täällä, ei meinaa millään ehtiä blogistaniaan, kun on niin paljon puuhaa:) Kangasreissut ovat aina ihania.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...