tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kyläkaupassa ja kätsy lapio

Eilen käytiin isännän kanssa tälläisessä paikassa eli Tuurin kyläkaupassa, vaikka nykyään se ei sitä muistutaakaan enää kun vertaa sitä joskus vaikka -90 luvun alussa kun olen siellä käynyt ensimmäisiä kertoja. Tämä kuvassa oleva on ruokakauppa, jossa on hotelli yläkerrassa! Varsinainen kyläkauppa on eri rakennus ja on tuolla ruokakaupan takana, ja sekin on aivan valtava halli, nyt tämä laajenee taas, tähän ruokakaupan kupeeseen oikealle puolelle oli rakenteilla iso halli, johon tulee joulumaa, joka avataan jouluksi. Huh! huh! varsinainen kyläkauppa! 
Hyvä asia on, että tämä työllistää alueen nuoria kesäaikaan ja varmasti muulloinkin.
Kyläkaupan puolelta ostin kangaspuolelta konekirjontalankaa pari rullaa ja muutaman metrin koristenauhaa pussukoihin, varsinkin tuo sydänkuvioinen oli saatava, mutta sitä ei ollut rullalla kuin vähän yli metrin jäljellä, onneksi sain tämän verran. Kangasta en nyt ostanut tällä kertaa. Pari lehteä ostin myös joissa oli muutama mielenkiintoinen malli.

Tyttären pojille ostettiin uusi kuorma-auto ja kaivinkone piha leikkeihin, kun meillä on yksi pojan vanha kuorma-auto, josta tulee vähän vääntöä joka kerta kuka sillä leikkii, saas nähdä kuinka kaivinkoneen käy, no on meillä sellainenkin pojan vanha jossain välikatossa tallella, pitää varmasti kaivaa se esiin, niin molemmilla on sitten omat millä leikkiä.

Puutarhapuolelta löysin tälläisen kätsyn pistolapion piha töihin,eikä maksanut kun alle 6 €! Pituutta on 69 cm, eli on juuri kivan kokoinen pienten kuoppien kaivamiseen.Ensi tuntuma on jämäkkä, saas nähdä kuinka käytössä toimii.

Kyläkaupassa oli aika hiljaista eikä tarvinnut jonottaa mihinkään, joten päästiin aika joutuisasti eteenpäin.
Samalla reissulla käytiin siskon luona piipahtamassa kun asuu siinä matkan varrella. Siskolla on viisi koiraa, joten siinä koiria vilisi! Onneksi koirat ovat aika pieniä kooltaan. Kiva oli nähdä ja kuulla kuulumisia.

Kiitos kommenteista!

Hyvää viikonjatkoa!


Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Kivat ostokset:) Sydännauha on kaunista, eipä ihme että että oli enää vähän jäljellä.
  Ja lehdethän ovat aina tarpeellisia;)

  VastaaPoista
 2. Nästa vecka ska jag med min dotter till samma kyläkauppa!! Hoppas det finns band kvar att köpa :)

  VastaaPoista
 3. Kerran kesässä mekin käydään pikkuruisessa kyläkaupassa...pakko sinne on mennä vaikka kaikki siellä onkin nykyään isoa. Mutta sittenhän on tavaraakin, mitä katella joka lähtöön. Mä tarvisin virkkaukseen siloista pellavalankaa, joten pakkohan jonnekin on lähteä. (pitääkin puhua villavintille, että ottavat ohuttakin virkkauslankaa hyllyilleen). Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Ai tuolla kävit ?
  Minä olen neljä kertaa käynyt, mutta tuskin enää menen. Viimeinen kerta oli sellaista ruuhkaa että ahdisti :(
  Hyvän lapion kuitenkin löysit !

  VastaaPoista
 5. Hyviä löytöjä taas ja pihatöihin soppeli lapio ja kaivinkone ;)

  VastaaPoista
 6. Kaikkea mukavaa ja tärkeää olet löytänyt. Siellä mekin aina joskus käydään. Ja aina jotain tartttuu mukaan:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...