sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kirjontaa.

Ensimmäinen lomaviikko on mennyt ja juhannukset vietetty, nyt sitten ei olekaan pitkään aikaan mitään pyhiä tiedossa. Jotain olen saanut viimeviikolla tehtyäkin,(oli pari sadepäivää) kun sain kiltakaveriltani Pirjolta muutaman kirjontakuvion. Opettelen kirjontakuvioiden hakemista tietokoneelta ja netistä ompelukoneelle, kun ompelukoneen omat kuviot eivät enää riitä, ainahan sitä ruokahalu kasvaa näissäkin. Tuossa alhaalla oikealla oleva ankka sateenvarjon alla on saatu nettiosoittesta jonka lähetti Eija  Neulaa ja Lankaa -blogista, tein sieltä yhden toisenkin kuvion, mutta se meni jo tulevalle tokaluokkalaiselle kun hän halusi sen leikkeihinsä.Tyttö on ahkera askartelemaan/ väkräämään ja lupasi tehdä siitä käsinuken.
Osa kuvioista menee syksyllä tehtäviin nuppupeittoihin.Kurjenpolvet ovat yksi kesän lemppari kukkiani, nämä punaiset olen hankkinut tänä keväänä.Lämmin kiitos kommenteista!

Lämmintä alkuviikkoa!

Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Simpaticissimi i tuoi ricami, sono curiosa di vedere cosa ne fai ora, un abbraccio, Assunta.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihania kuvioita. On se vaan kummallista, miten tuollaisia pystyy itse koneella tekemään. Minä en ole edes koskaan nähnyt sellaista konetta, käytössä.
  Mitähän ihanaa noista teetkään ?
  Kauniita kukkia sinulla !

  VastaaPoista
 3. Oletpa urakoinut, noitahan voi käyttää vaikka mihin! Antaisikohan tuleva tokaluokkalainen julkaista oman tuotoksensa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, pitää kysyä ja täytyy nyt katsoa mitä saa niistä aikaiseksi!

   Poista
 4. Kivoja kuvioita olet kirjonut. Nuo lehmät ja muutkin sopisivat kivasti meidän maalle verhoihin... Tehdäänkö kuvioiden vaihtokaupat;)
  Minä en ole vielä ehtinyt kirjomaan niistä sinulle lähettämistäni kuvioista mitään... Kauniita kukkakuviakin olet ottanut.

  VastaaPoista
 5. Voi jestas...tuollaisista kuvioistahan saisi omiin pellavamekkoihinkin taskuihin kuvioita!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...