torstai 11. lokakuuta 2012

Kun kaikki ei mene niin kuin Strömsössä!

Edellisenä sunnuntaina silitysrauta sanoi sopimuksensa irti joten maantaina täytyi käydä sitten ostamassa uusi, että työt voivat jatkua, sillä eihän siitä tule mitään ilman silitysrautaa! Jotenkin viimeviikko meni hujauksessa oli tilkkuiltaa, kiltailtaa ja tyyli-iltaa! Tämä viikko onkin sitten kulunut ompelukoneen vieressä ja jotain olen saanut valmistakin aikaan.
Sain kun sainkin näihin ommeltua vinokaitaleet reunoihin.
Tässä kaksi valmista pussukkaa ja kaksi puolivalmista.Näyttää toinen pussukka olevan silitysrautaa vailla.


Meikkilaukkutkin edistyy ja olen ensin tehnyt sinisensävyisistä kaksi tilkkupintaa.
 
Tässä toinen niistä valmiina ja täytyy sanoa, että ei oikein mennyt mikään aivan nappiin, tuli vähän erilainen kun ohjeessa oli, tuli kuitenkin oman näköinen ja kyllä tällekin käyttöä löytyy. Ensimmäinen virhe oli pallokangas pussukan yläreunassa joka oli vinossa ja (laiskuuttani en sitä heti vaihtanut) että vinokaitale oli vaikea ommella, johtuen siitä kun alla oli kristallimuovi ja toinen virhe oli, että laitoin tähän hieman liian järeän tukihuovan. En ole koskaan ommellut muovin kanssa, joten näköjään vaatii muutaman pussukan harjoittelun, ennen kuin saa mieleisensä. Vinokaitaletta purin ja ompelin, mutta sitä ei kovin montaa kertaa voi, kun siihen jää neulanjäljet ja se menee ruman näkoiseksi, eikä olisi riittänyt valkoista vinokaitaletta uusiakaan.Tikkasin sitten lopuksi koristeompeleen pussukan reunaan, kun meinas jo usko loppua enkä oikein tiennyt mitä keksin, että nyt näyttäis edes joten kuten siistiltä, no ei kyllä sekään oikein auttanut, mutta olkoon nyt sitten tälläinen.
Kuva meikkilaukun sisältä ja tässä näkee hyvin sisällä olevan muovin. Seuraavien kanssa täytyy kokeilla toista tekniikkaa ja tukimateriaalia.
Uusi  kassi tilauksessa ja tällä kertaa tästä tulee pikkumiesten kirjastokassi. Tietysti siinä pitää olla formula-auto ja saa nähdä tulisiko siihen toinenkin, että molemmille on oma auto.
Lämmin kiitos ihanista kommenteista ja tyttären peitton suhteen päätös on, että se säilyy sellaisenaan! Teen uuden peiton, kunhan värit ja malli on valittu ja päätetty.
Iloista loppuviikkoa!
Posted by Picasa

9 kommenttia:

 1. Kaunista, kaunista !
  Niin kankaat kuin mallitkin.
  Tuo meikkipussin kangas näyttää ihan siltä, kuin olisi tehty ristipistoa :)

  VastaaPoista
 2. Niin, aina ei kaikki suju kuin on suunnitellut mutta vahingosta viisastuu:) Mukavilta pussukkasi näyttävät:)

  VastaaPoista
 3. Todella kivat pussukat. Varsinkin nuo ylimmäiset, kiva malli.

  VastaaPoista
 4. En huomaa yhtään, että pussukassa olisi jotain vialla. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Erilaisten pallokuosien yhdistely onkin kiva idea, näyttää tosi pirteältä! Voi, kun itsekin ehtisin taas koneelle...

  VastaaPoista
 6. Voi, kuinka kauniit värit pussukoissasi on! Niinhän se on, että oma silmä ottaa helposti ne pienet jutut, muut eivät edes huomaa niitä.

  VastaaPoista
 7. Todella nättejä! Osaavat kädet eivät ole koskaan yksin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...