sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Matkatuliaisia, matkalla tehtyä.

Lupasin kuvia ostoksista ja tässä niistä tälläinen koostekuva eli muliinilankaa, maksoi vain 0,40 ja 0,54 €/kpl, tuuma/cm rullamitta, bambupuikot, villalankaa, koru, heijastin ja hiusdonitsi!
 
Kylpyläviikon aikana sain valmiiksi kolmet villasukat. Kuva on otettu siellä, joten ovat viimeistelyä vailla. En ole kutonut sukkia pariin vuoteen, joten olin oikein tyytyväinen viikon aikaansaannokseeni. Harmaavalkoiset Seiskaveikkaa/Polkka ja punaiset Nalle/ Marjaretki puolukka lankaa.
Ensimmäisessä kuvassa olevat harmaasta villalankasta olevat sukat ovat tässä valmiina, aloitin ne kylpylässä, jatkoin bussissa paluumatkalla ja sain melkein valmiiksi, kotona tein loppuun. Lanka ei varsinaisesti ole sukkalankaa, mutta saajan väritoivomus oli harmaa ja muuta harmaata lankaa ei Akademia kadulla olevassa lankakaupassa ollut. Bambupuikot ostin myös sieltä ja niissä oli erikoista se, että puikkoja oli kuusi kappaletta, tietääkö kukaan miksi? Eikö yleensä ole viisi puikkoa? Nykyään kudon niin vähän, että en ole selvillä siihen liittyvistä uutuuksista tai muutoksista.
 
Kävimme matkanjärjestäjän järjestämällä ostoreissulla Wendre nimisessä kodintekstiilejä myyvässä liikkeessä ja ostin sieltä kaksi tyynyä a1,98 €/kpl (50x70 cm) ja paneeliverhot 2 € eli nämä maksoivat vajaa kuusi euroa yhteensä, mielestäni olivat kyllä todella edulliset, katsotaan mitä näistä syntyy! Idea on jo valmiina.
 
Nämäkin pussukat ovat viimein kaikki valmiita.

Punasävyinen meikkipussukka aloitettu!

Tämä syksy on mennyt nyt aivan pussukoita tehdessä, mutta en ole niitä aiemmin oikein kovasti tehnytkää. Onhan näitä kiva tehdä ja malleja on pilvinpimein kun vain kerkiäisi kaikki toteuttaa! Työnteko vain tuntuu haittaavan tätä innostusta nyt ja lottovoittokin meni sivusuun. Pah!

Talviaika on koittanut ja ensilumi maassa, täällä oli tänä aamuna -9 astetta pakkasta huh! Kuinkahan tähän kylmään taas tottuu! Mutta ensiviikolla lupasivat jo +asteita, joten sinne taitaa lumet sulaa vielä!

Kiitos ihanista kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat!

Iloista lokakuun loppua kaikille!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista ja noin paljon.
  Nuo sävy-sävyyn sukat on huippu ihanat.
  Pussukat kauniita ja käytännöllisiä.

  Olen samaa mieltä, työ häiritsee LIIKAA harrastusta :D

  Mukavaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
 2. Kauniita villasukkia ja pussukoita, noilla ostamillasi muliinilangoilla saapi vaikka mitä!

  VastaaPoista
 3. Voi kertakaikkiaan, mitä ihanuuksia!Kaikkityynni. Joskus sanon ääneeni, että ollapa kukkaro kunnossa niin voisi jäädä kotiin tekemään ja suunnittelemaan uusiakin juttuja. Voi voi...töitä riittäisi niin sulla kuin mullakin, kotonakin!

  VastaaPoista
 4. Ihania tuliaisia! Aloittamassai pussukassa on todella kauniit värit, mukavaa raikkautta tähän syksyiseen pimeyteen. :-D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...