lauantai 12. toukokuuta 2012

Kevätretki

Viime viikolla teimme tilkkukiltalaisten kanssa kevätretken Tallinnaan ja kävimme tietenkin Karnaluksissa, tässä käsitöiden paratiisissa, no tavaraa oli paljon ja minulle jäi päällimäiseksi kuvaksi, että siellä oli paljon neulontalankoja,  kirjontalankoja, sekä käsin ja konekirjontaan, pitsiä, nauhoja ja joka paikassa oli vetoketjuja! Paikka vaatii useamman käynnin ja heti teimme lupauksen, että tänne tulemme toisenkin kerran! Tässä alla olevassa kuvassa on saalista mitä sieltä jäi kassin pohjalle, (toisilla matkalaukun) punainen pellavakangas ja pellavanauhat ovat Saku 15:ssa olevasta pellavakaupasta ja vaaleat ovat vanhankaupungin Veta pellavakaupasta.
 
Kirjontalankoja piti ostaa, en tiedä kyllä minkalaisia ovat hyviä vai huonoja, mutta halpoja ne oli! Huomasin tuossa näitä lankoja kuvaan laitaessani, että ovat kaikki vähän saman sävyisiä, olen kuitenkin ostanut sen kummemin miettimättä värisävyjä muuta kuin nuo keltaiset ovat tiettyyn työhön hankittu.
 
Tälläisiä ostoksia Tallinnasta  ja ostin myös yhden villahuivin Viru Torg:sta harteille, vaikka meillä oli  kaunis ja aurinkoinen ilma! Teimme kyllä mukavan reissun ja kaikki onnistui hienosti, siksi tuumasimme bussissa tulomatkalla, että teemme retken kyllä toistekin jäi sen verran muutamat tavarat kaivelemaan vielä!
Kuvasin taas yhden mielenkiintoisen kuvion, jonka löysin tästä ovesta! Haa, tässäkin on taas samaa värisävyä kun langoissa, alitajunta tekee töitä mitähän siitä syntyy, saas nähdä!

Tähän vielä loppuun yksi ajatus äidistä. Lainattu positiivarista
Ei mikään tingi niin paljon ja taitavasti kuin äidin sydän.
Maria Jotuni
Muistorikasta Äitienpäivää! 
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Heips!

  Oli tosi onnistunut retki ja kyllä sinne pitää päästä vielä toistamiseen nyt kun ensi jännityksestä päästiin..

  Edullinen retki taivaaseen ja mitä kaikkea siellä olikaan kiitos seurasta t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Näyttää olevan onnistunut matka. Voi kun olisi päässyt mukaan, no ehkä seuraavalla kerralla.
  Hyvää äitienpäivää!!!!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että matkasi Tallinnaan oli mukava. Ostoksesi näyttävät oikein hyviltä. Odotan, mitä kivaa teet kuvaamasi oven innoittamana.

  VastaaPoista
 4. Oi sinä pääsit sinne ostos paratiisiin. Ihanan näköisiä ostoksia, vaikka minulla olisi varmaan ollut tuota lanka-puolta peräkärryllisen verran :DD

  Oikein hyvää Äitienpäivää Sinullekin !

  VastaaPoista
 5. Moikka

  Matka oli oikein mukava, olisi pitänyt ostaa vähän lisää lankoja, ehkä seuraavalla kerralla. Lankoja on nyt kokeiltu, (monta patalappu) tuli aivan hyviä.

  t Ulla

  VastaaPoista
 6. Uskon, että oli taatusti melkoisen ihana reissu! Olen nyt paljon kuullut, mutten itse kokenut, Karnaluksista! Itse en osaa tehdä tilkuista mitään mutta kaikki erilaiset langat ovat sydäntäni lähellä! Nyt pitänee oikein lukea ja katsella, mitä kaikkea Pohjanmaan tyttö tekee!

  VastaaPoista
 7. Tekisi NIIN mieleni jälleen Karnaluksiin kun katseli ostoksiasi ja luki kirjoitustasi:)Pitää vaan mennä semmoisella laivalla, että pystyy rauhassa tutkailemaan ja penkomaan. Ensimmäisellä kerralla meinasi mennä sekaisin kun silmät näki enemmän kuin pystyi sisäistämään!Ihania lankoja olet löytänyt. Täytyypi tutkia blogiasi...

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...