sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Aurinkoista helluntaita!

Aurikoinen ja lämmin helluntaipäivä ja kävin "kävelemässä" puutarhani läpi jälleen kerran kuten teen joka ikinen päivä näin keväällä, kun pitää seurata miten kukanplantut oikein siellä jakselee ja vähän nyppimässä rikkaruoja sieltä sun täältä pois, vaikka en mikään himopuutarhuri olekaan kunhan nyt nypin kaikki isommat pois, kyllä siellä kukkamaassa saa jokunen rikkaruohokin elellä kunhan ei vallan valtaa koko kukkapenkkiä! Samalla otin muutaman kuvan jo kukkivista kukista!

Kevätvuohenjuuri täydessä kukassa.

Kylmätarhankukka

 Täydessä kukassa esikko ja valkovuokko.

Toinen esikko aloittelee kukintaansa
 
Tässä yrittää viimevuonna istutettu clematis pintaan saa nähdä onnistuuko kukkimaan vielä tänä kesänä, mulla ei ole kokemusta näistä kovasti joten nähtäväksi jää onnistuiko paikan valinta. Sen tiedän, että kasvaa tosi nopeasti kun alkuun pääsee, anopilla oli aikoinaan tälläinen ja se kukki joka kesä komeasti! On muuten se sinikukkainen tavallinen clematis eli jalokärhö "Jackmanii"
 
Tässä eilen ostetut ensimmäiset pelargonia terassille! Yleensä ostan orvokkeja tuossa vapun tienoilla, mutta nyt ei orvokit iskenyt, joten pelargoniat saivat kunnian toimia kesän airueina tänä vuonna ja muutenkin niitä on joka kesä terassilla ja pihalla. Linnut laulaa ja aurinko lämmittää mikä sen ihanampaa, tässä istuskelen terassilla, eikä ompelukone nyt oikein kutsu saas nähdä illemmalla sitten. 
Huomasin, että olin saanut uusia lukijoita! Kiitän ja kumarran ja samalla kiitos teille kaikille blogissani kävijöille, sekä kiitos kivoista kommenteista!
Hyvää viikkoa kaikille!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Kauniita kukkakuvia! Nyt ei millään malta ommella sisällä kun aurinko paistaa!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kevätvuohenjuuret kukkivat kauniisti ja niitä on paljon:)
  Torkkupeittoidean löytyminen ihmetyttää, joskus kun on ompeluksia meneillään ja samalla selailee muiden blogeja ym. niin tuntuu että ompeluideoita olisi vaikka kuinka paljon mutta nyt kun oikeasti olisi tarve ja vähän kiirekin niin ei sitten millään löydy:)Ei auta kun odotella;)

  VastaaPoista
 3. On sinulla kauniita kukkia !
  Se tässä vuodenajassa on parasta, että kauneutta riittää :)

  VastaaPoista
 4. Pitäisiköhän minunkin jo ostaa kesäkukat? Kaikki on vielä hankkimatta. T: Paula

  VastaaPoista
 5. Nättejä kukkia! Mullakin on esikoita, oikeastaan muuta vielä olekaan, kun villiviiniepisodin on niin tuoreessa muistissa, huokaus. Toivotaan, että ilmat nyt pian lämpenisivät!

  VastaaPoista
 6. Kiva että teilläkin aurinko hellittelee :)
  Terveiset mökiltä :)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi liityin lukijaksesi. Kauniita kuvia ja hienosti tehty blogi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...