keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Helmikuun ostoksia

Helmikuun viimeinen päivä, karkauspäivä sekä posti toi vihdoin ja viimein odottamani pakettin rapakon takaa. Tässä välissä olen sairastellut ja käsityöt ovat hieman olleet nyt sivussa. Tämä paketti toi uutta intoa taas, joten viikonloppuna ompeluhuone kutsuu.
 
Tilasin batiikkikankasta ja King Tut 100% puuvilla konekirjontalankaa pari rullaa. Yhden kukallisen kankaan ja koiraaiheisen kankaspaketin missä on 4 kpl "fat quarter" (n. 45cm x 55cm) kangaspalaa, sekä 7" neliö viivaimen. Wash-Away Appligue Sheets-veteenliukeneva applikointipaperi, vedessä häviävä, silitettävä, paperimainen tukimateriaali, jolle voi tulostaa mustesuihkukirjoittimella.Paketissa 25 kpl n. A4 kokoisia arkkeja.
Tämän kirjan ostin pari viikkoa sitten kirjakaupasta ja siinä on yksinkertaisia ja pieniä kuvioita kirjailtavaksi. Sopii näin harjoittelevan aloituskirjaksi. Olen kauan ajatellut, että voisin tehdä työn missä olisi käsin kirjailtuja kuvioita, mutta täytyy nyt ensin tehdä keskeneräiset luvatut työt valmiiksi ja katsoa sitten mitä seuraavaksi.
 
Sydämmellistä maaliskuun alkua kaikille!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Ihanaia tarvikkeita. Noista saat tehtyä paljon, kaunista.
    Tuo kirja on varmaan sinulle , inspiraationlähde :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Mielenkiintoinen on tuo tulostettava materiaali. Odottelen innolla mitä siitä teet...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...