keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Syyskuun viimeinenūüćĀ

Aloitin paria uutta tilkkukoppaa ja väreinä nyt ovat turkoosi ja mustavalkoinen.
Huovutetun valkoisen sydämmen löysin jostain kätköistäni.
Eilen tein Katrin ohjella pari suusuojaa ja ensimm√§inen 
eli tuo pienempi on tehty hänen mitoillaan.
Isommassa olen tehnyt pienet vekit ylä ja alareunaan.
Viivaimien säilytys vinkki!
Toki näissä voi säilyttää muutakin.
Minulla on hylly leikkuupöydän yllä ja siihen mahtuu
juuri tuo 10x45 cm viivain ja sen alle olevat viivaimet.
Sekä sellaiset joissa on reikä ripustamista varten,
kaikissa viivaimissa ei ole.
Olen ostanut omani Biltemasta ja maksaa 2,50 €/kpl.
Alla olevassa koukkuosassa on ruuvin reikä, joten sen saa
kiinni hyllyn alle jos on tarvetta, niin ei lähde niin helposti
irti hyllystä, mutta minun omani on kyllä pysynyt hyvin ilman ruuviakin.
Vielä kukkii orvokit ja pelargoniat terassilla ja ulkona.
Arvaatteko mikä alla oleva on?


Hyvää syyskuun viimeistä iltaa!


6 kommenttia:

 1. Hengityssuojia on hyvä olla jemmassa. Olet keksinyt hyvän tavan säilyttää viivaimia, harkitsen itselleni samaa. Ruska on kauneimmillaan. Eikös tuo kasvi ole raitajuuri? Hyvää lokakuun alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pitäisi tehdä vielä muutama vähän toisella kaavalla, että löytää itselle sen parhaimman mallin. Viivain säilytin kyllä sopii ainakin minulle, vaikka siihen ei saa kaikkia viivaimia, mutta säilytän ne joita käytän eniten. Ei ole raitajuuri vaan punajuuri, oli itsellekin yllätys ja uusi tuttavuus:) Kiitos samoin!

   Poista
 2. Kylläpäs sinulla kukkii orvokitkin vielä hienosti! Suusuojille on tosiaan monia ohjeita. Itse en ole vielä tehnyt kun jotenkin häiritsee sitten niiden huoltaminen käytön jälkeen. Ehkä siitä tulee se uusi normaali mihin pitää tottua. Koukkurivi näyttää hienolta! Minulla on vain irtokoukkuja korien reunoilla. Punajuureksi olisin nimennyt vaikka onkin erikoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kukkivat, leikkasin ne kesällä ja aloittivat uuden kukinnan heinäkuussa ja nyt on ollut niin lämmintä, vaikka orvokkihan kestää jonkin verran kylmää. Kertakäyttöiset suusuojat ovat helppoja, mutta ajattelin, että pitää olla omitekoisiakin käytössä:) Tämä voi kestää vielä ainakin vuoden, joten kyllä suusuojille tulee vielä käyttöä. Oikein arvattu! Punajuuri:)

   Poista
 3. Näppärä naulakko viivaimille. Minä säilytän viivainta kirjahyllyn takana, niin että se kurkistaa sieltä 5 cm. Lapsi olikin tökännyt viivaimen kokonaan kirjahyllyn taakse, oli vähän ongelmia saada se sieltä esiin. Onneksi ei tarvinnyt tyhjätä ja siirtää koko kirjahyllyä, vaan sain pinseteillä taiteiltua viivaimen esiin. Innolla jään odottamaan millainen tilkkukopasta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna:) Viivaimia on kertynyt vuosien saatossa aika paljon, joten niiden säilyttäminen helpoiten niin, että ovat helposti saatavilla ja eivät ole tiellä leikatessa. Onneksi sait viivaimen kirjahyllyn takaa pois:) Tilkkukopan teko on vähän nihkeää, on jo kolmas samanlainen ja en oikein tykkää tehdä montaa samanlaista, jopa toinen tuottaa vaikeuksia, mutta kyllä ne tässä valmistuvat pikkuhiljaa:)

   Poista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...