sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Juhlapäivä ja Joulumessut

 Musta kaunotar on saanut vihdoin suitset ja itse tilaaja oli kanssani niitä eilen tekemässä.
 Tänään kävimme tyttären kanssa Naisten Joulumessuilla Vaasassa. Messuilla oli 150 myyjää. Kuvia en nyt ottanut ensimmäistäkää tällä kertaa. Vaasalaiset olivat sankoin joukoin liikkeellä, osin ei tahtonut päästä eteenpäin, eikä myyntipöydän ääreen, mutta se on hyvä ja toivottavasti tuli hyvät myynnit kaikille myyjille.
Paljon oli kaunista ja taidokasta käsityötä, mutta en itse ostanut kuin nämä puunapit ja kolme vanhaa pellavaista liinaa. Herkkuja ostinkin sitten enemmän, leipää, pullaa ja sinisiä chipsejä, maistuivat aivan samalta kun muutkin chipsit. 
Kiitos kommenteista!

Tänään juhlitaan Suomen 98-vuosipäivää ja toista adventtisunnuntaita. Illalla nautitaan linnan pukuloistosta ja sunnuntai-illan rauhasta glögin kera:)

Hyvää Itsenäisyyspäivää ja Adventtisunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!!! Oli kiva kun kävit "helsaamassa" päivällä. Ihanat napit, meni minulta sivu suun :(

  VastaaPoista
 2. Tuo heppa on todellinen kaunotar! Hyvä kun sait suitset tehtyä niin saa paremmin napattua kiinni jos meinaa enemmän innostua.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Hevonen on superhieno, suitsineen kaikkineen! Hienoa että oli myyjäisissä väkeä. Pukuloistoa seuraten hyviä jatkoja!!

  VastaaPoista
 4. Nyt on hepo täydellinen! Mukavaa loppuiltaa!

  VastaaPoista
 5. Hieno heppa. Mukavaa loppuiltaa.

  VastaaPoista
 6. Hei, laukkaa ratsu reima...I-ha-haa, ihana heppa.

  VastaaPoista
 7. Kyllä nyt kelpaa sekä hepan että ratsastajan, hieno lopputulos! Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hei, voitit blogiarvonnassani piparkakkureunaisen mukinalussetin. Annapa väritoivomuksesi laita nimesi ja postiosoitteesi sähköpostiini msamila (at) welho.com. Ompelukoneeni alkaa surrata joskus joulun jälkeen.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...