lauantai 28. marraskuuta 2015

Tyynynpäällinen... ja jotain muutakin

Marraskuu on ollut hiljainen kuukausi täällä blogissa ja johtuu siitä, että oikea käteni ja lapa ovat vihoitellut oikein kunnolla, itse asiassa koko yläkropan oikeapuoli niskasta lähtien, joten olen tietoisesti yrittänyt vähentää kotona tietsikalla oleilua, kun töissä sitä ei voi vältellä mitenkään, työ on kokonaan tietokoneen varassa tehtävää.
 Jotain olen saanut ommeltuakin eli toinen kangastusseilla piirretty tyynynpäällinen on valmis ja siihen harjoittelin vapaakirjontaa pitkästä aikaa.
Rakettikorttikin valmistui 6-vuotis synttäreille.
Tyynynpäällinen toiselta puolelta. Kangas on joskus aikaa sitten ostettu pala ja kului, lähestulkoon kokonaan, kortin toinen puoli on myös samaa kangasta.
Samalla, kun katselin kangasta tyynyn takaosaan, löysin tämän kankaan ja siitä tein yksinkertaisen penaalin. Tämäkin kangas on ostettu joskus aikaa sitten ja sitä jäi vielä toiseen penaaliin tai pieneen pussukkaan.
Kävimme viikko sitten Tampereen Ikeassa pitkästä aikaa ja pitihän minunkin ostaa näitä kangaspaloja, vaikka ensin en meinannut niitä löytääkään, oli piilotettu niin hyvin kaikkien kankaiden alle laatikkoon. Tässä on kaksi pakettia ja aika mukavasti saman värisiä, joten eiköhän näistä jotain joskus valmistukin.
 Löysin ompelupöydän viereen tarvikkeille säilytyskärryn. Löytyy Ikean sivuilta tarjoiluvaunu Råskog nimellä. Tuntuu tukevalta ja pyörät alla luistavat mainiosti, joten siirtely onnistuu hyvin. Saan kaikki leikkuupöydällä ja ompelukonepöydällä olevat tarvikkeet yhteen paikkaan. Keskimmäistä hyllyä saa säätää ylemmäs ja alemmaksi. 
Tämä ostos oli oikein mieltä lämmittävä ja tulin oikein iloiseksi hankinnastani:))
 
Viime viikolla pääsin käymään täällä.
Viikko sitten satoi tännekin syksyn ensilumi, mutta sitä iloa ei kestänyt kuin pari päivää ja taas on maa musta, lumimarja puutarhassa yrittää lohduttaa valkoisilla marjoilla.

Sydämmellisesti kiitoksia kommenteista!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Kivoja kangaspaloja olet löytänyt. Tuo IKEA:n kärry näyttää mukavalta, aina kertyy tavaraa, mitä tarvitsee ompelukoneen vierellä.

  VastaaPoista
 2. Hienoja ompeluksia lasten piirrustuksista. Kivat kangaspalat löysit Ikeasta. Pitääpä käydä katsomassa, jos niitä löytäisin minäkin. Ihan meidän lähettyvillä poikkesit. ;D

  VastaaPoista
 3. Hienot ompelukset, hauskat kankaat ♥

  VastaaPoista
 4. Söpöt ompelukset 6-vuotiaalle!
  Tuo kärry näyttää mielenkiintoiselta... sinne saisi vaikka mitä... kangaspinoilla vaikka täyttäisi;) Hmmmm...
  Onko nuo Ikean kangaspalat valmiiksi leikattuja neliöitä???

  VastaaPoista
 5. Piirrostyyny on todella sympaattinen!

  VastaaPoista
 6. Hauska tyyny! Onko saajan taiteilema? Myös taustakangas on erinomainen valinta piirustuksen pariksi. Tuo vaunu oli minulla jo melkein ostettuna, mutta onneksi muistin olevani pyörällä ja jätin ostamatta. Varmasti olisi tarpeellinen. Onko nuo kankaat puuvillaa vai sekotetta?

  VastaaPoista
 7. Kivoja ompeluksia kaikki! Tuo kärry olisi kyllä tosi tarpeen, taidan käydä hakemassa :)

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti olkapääsi ja niskasi kuntoutuvat pian. Upeaa tekstiilitaidetta tuo tyynyn kuviointi. Soma penaali. Minullakin on muutama pino noita Ikean kangaspaloja, en vain tiedä mitä niistä tekisin. Odttelen nyt vinkkejä sinulta niiden käyttlöön.

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka ihana tyyny, herttainen ja mikä muisto sitten kun taiteilija varttuu! Kortti ja penaali myös toisihienoja. Sinulla oli hyviä löytöjä mukaan sieltä Ikeasta. Toivottavasti saat "yläkropan" pian kuntoon, kun on staattinen työasento pitäisi välillä töissäkin jumpata, mutta eihän sitä ehdi eikä vältämättä muistakaan. Tsemppiä sinulle ja oikein hyvää adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
 10. Täälläkin on tikkailtu ja tyttö on aloittanut tyynyjen piirtelyn lahjaksi, vähän samankaltaisissa hommissa oltu siis :). Lasten piirrokset on jotenkin niin ihania, niitä on kiva hyödyntää erilaisissa ompleutöissä. Minultakin löytyy sama ikean kärry ompeluhuoneesta, kätevä on! Toivottavasti olosi kohenee pian!

  VastaaPoista
 11. Mainioita tyynyjä! Ja hyviä ostoksia! Minäkin etsiskelin jotain pyörillä seisovaa, mutta en näköjään jaksanut kiertää tarpeeksi huolellisesti. Uudestaan...

  VastaaPoista
 12. Hieno taiteiltu tyynynpäällinen. Olet tehnyt vielä suurella vaivalla kivan kortinkin mukaan. Mullakin on noita Ikean tilkkuja jo odottanut vuoden päivät. Jossain välissä jo pistin niitä värjäykseenkin pesukoneeseen. En ole vielä tehnyt mitään, mielestäni kumminkin jotenkin hankalia...tai sitten vika on minun mielikuvituksessani.

  VastaaPoista
 13. Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...