sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Leijuvat vielä kesken...

Viikkolla Opiston tilkkukurssilla levittelin kaikki tekemäni 30 kpl leijuvia blokkeja pöydälle ja tulimme siihen tulokseen, että 30 kpl ei riitä, vaan pitää tehdä vielä lisää! Joten en pääsekään vielä kokoamaan tilkkupintaa, mutta pian, pian... näette valmista tilkkupintaakin, eikä keskeneräistä:)
 30 kappaletta tasoitettu.
 Leikkasin lisää leijuvia keskusneliöitä ja vähän jännää riittääkö harmaa kangas, sitä on aika vähän jäljellä, joten jos ei riitä 10:n tehdään 5 kappaletta vain lisää.
Leijuvat 30 kpl levitetty lattialle. Isot työt pitää levitellä lattialle tai sängylle, kun ei ole sitä tarpeeksi leveää pöytää ompeluhuoneessa. Toivottavasti kuvassa ei näy kaikki ompeluhuoneen villakoirat, siivous on jäänyt vähän vähemälle, kun into on niin kova taas tehdä:)
Eilen muutama kirjontakuvakin valmistui. Joku voi ihmetellä miksi teen näitä kirjontakuvioita näin paljon ja niistä ei mitään valmista synny, mutta kyllä nämä ajan kanssa paikkansa löytävät kaikki, näitä on vain niin kiva aina välillä tehdä, kun löytää uusia kivoja kuvia:))

Lämmin kiitos kommenteista:)

Mukavaa laskiaissunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Totta kai kirjontaa tehdään sarjassa. Koneen ja ihmisen virittäminen kirjontaan vaatii aikaa ja se valmistautuminen kannattaa hyödyntää tekemällä enemmän samalla kertaa. Kommentoin jo FB:ssa että leijuvien värivalinta korostaa mallia niin, että punaiset ovat suorastaan lennossa.

  VastaaPoista
 2. Leijuvat neliöt todellakin leijuvat, olet onnistunut!

  Voihan noita kirjontakuvioita käyttää jossain työssä hyödyksi:)

  VastaaPoista
 3. Vahdi nyt noita leijuviasi, etteivät vaan leiju karkuun, kun ovat niin alustastaan irti. :D

  VastaaPoista
 4. Neliöt näyttävät tosiaan nousevan ilmaan. Noille kirjontakuville löytyy varmasti käyttäö, ovat kyllä niin ihania.

  VastaaPoista
 5. On kyllä hienot nuo leijuvat blokit. Kirjontakuvioita tarvitaan aina jossain... Minäkin virittelen nyt koneeni kirjontaan ;D

  VastaaPoista
 6. Tämä on niin hauska harhakuva, kun tulee tuo varjo luomaan kolmiulotteisuutta. Oikein nätti tulee.

  VastaaPoista
 7. Hyvin leijuu :) Mukavannäköistä 3-D.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...