maanantai 27. lokakuuta 2014

Viikonloppu...

meni flunssaa sairastellessa. Tänään on sen verran jo virtaa, että jaksaa päivittää blogiakin ja jotain tehdäkin, mutta työt jotka ajattelin tehdä viikonloppuna siirtyivät taas hiukaan eteenpäin.

Muutama kangasosto tältä syksyltä
 Tilkkukaverini Sanna toi Forssan Kankaisista.
Tilda kankaat, tilattu Signorinasta paitsi kaksi päällimmäistä on ostettu Sinoopeerista, ja yhteensä tässä on 2 m kangasta. Ihmettelen itsekin, miksi olen ostanut näin romanttisia kankaita, mutta ehkä ne paikkansa löytävät. Alimmaisena olevan teekuppikankaan olen esitellyt aiemmin täällä.

Innostus jatkuu ja lisää kirjontakuvia, nyt farkkukankaalle.

Sitten niitä kirjontakuvia netistä ompelukoneelle osoitteita lupasin laittaa, joten tässäpä muutama.
Joihinkin sivuihin pitää kirjaantua, ennenkuin voi ladata kuvia omalle tietokoneelle. 

http://www.suebox.com/
http://jensoriginalsembroiderydesigns.yolasite.com/
http://www.annthegran.com/
http://www.emblibrary.com/

Jossakin sivussa on vain pari ilmaiskuvaa kuukauden aikana ladattavissa ja toisissa sivuissa on 3 kuvaa viikossa ladattavana. En ole itsekään vielä kerinnyt kaikissa käydä selailemassa mitä kaikkea löytyy. Käykää tutustumassa joita kiinnostaa.

Lämmin kiitos kommenteista:)

Iloista alkuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihania kankaita olet ostanut. Viimeistään keväällä, on yleensä romanttinen aika, silloin nuo viimeistään tulevat käyttöön :)

  Voi että miten kivoja, ompelukuvioita.
  Minäkin kävin katsomassa kirjovia koneita. Otin esitteitä, mutta aloin pelätä, etten oppisi sitä käyttämään. Myyjä/esittelijä kyllä sanoi, että hän opettaa, ihan kotona, mutta kun olen jo näin vanha !!!

  Hyvä kun flunssa alkaa olla voitettu, tervettä viikkoa !

  ps. kiitos kauniista sanoistasi ♥

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että innostuit kirjomisesta oikein kunnolla. Ostin taannoin C&T Publicationsilta Patty Albinin kirjan Machine Embroidery, Make the Quilt.Siinä on CD:llä kirjontakuvioita ja valtava määrä kirjontaan liittyviä ohjeita sekä ohjeita tilkkutöiden kokoamiseksi kirjotuista blokeista. Se on oikein hyvä kirja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuviolinkeistä yhdestä kopioinkin jo kuvioita. Tuosta annthegranista aikoinaan otin paljon kuvioita, mutta nyt se on muuttunut aika lailla. Kirjauduin kyllä sinne nyt uudelleen. Hassua tässä on se, että minulla on täydellinen kirjontaohjelma jolla voisi tehdä kuvioita, kun vaan osaisi. Olen kurssilla ollut, mutta asiat ovat unohtuneet...

  VastaaPoista
 4. Kivoja kankaita, ruusut niin romanttisia! Kyllä niille paikka tulee. Kauniita kirjontakuvia. Niihinkin taitoa tarvitaan vaikka ohjelmalla kuinka tulis :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos linkeistä, täytyypä tutustua tarkemmin. Kivoja kuvioita. Oikein on nätit kankaatkin.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kankaita olet hankkinut. Minulla on ollut kirjontalaite jo 7 vuotta valmiina ja en ole sillä juurikaan tehnyt mitään. Että oma aikansa ottaa ennen kuin jaksaa paneutua... Hienoja kuvia olet jo kirjonut.

  VastaaPoista
 7. Kankaat löytävät kyllä paikkansa, hyviä ostoksia!

  VastaaPoista
 8. Oi, miten hilpeä enkeli!!
  Kankaat sointuva kaunisti toisiinsa, houkuttelevia!

  VastaaPoista
 9. Pohjakin oli uusi ja olet suuntautunut nyt konekirjontaan(kin). Ihania kuvia!! Ja osaamista! Käyn nyt kurkkimassa, mitä muista kuvia täällä on!

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo sun kirjonnat. Tosi hauska on tuo sun ed. naurava pussukka.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...