sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kirppispäivä

Eilen oli Kahvila Ylikivassa Vaasan Alueen bloggareiden kirppispäivä ja tyttäreni oli siellä myymässä, me isovanhemmat saimme viettää poikien kanssa taas kivan päivän, kävimme mäkkärissä syömässä ja katsomassa äitiä kirppispaikassa, samalla löysin viereisistä pöydistä tälläisen kasan kangaspaloja ja yhden liinan ja kaikki maksoi vain 2 € yhteensä. Palat ovat osin aika pieniä, mutta on siinä jokunen reilumman kokoinenkin. Toisessa pussissa oli myyjän tilkkukokeiluja, joten jalostan ne eteenpäin, kun kangaskasassa on hieman niihin käytettyjä kankaita. Vaasan Alueen blogeja lukiessa päivä oli kaikin puolin onnistunut ja ensivuonna uudestaan:)
Vähän aikaa sitten kävin paikallisessa kirjakaupassa ja löysin sieltä viivottimen ja vahattua nauhaa eri väreissä. On se kumma, vaikka ompeluhuone pursuaa tavaroita, niitä pitää ostaa vielä lisääkin! No näitä minulla ei vielä ollutkaan on laiha lohdutus. Ei aina ymmärrä tätä ihmismieltä:))
Kuutio seinävaate on tasattu ja kaitale odottaa valmiina ompelemista, edellisen postauksen kommenteissa oli ehdotus, että tekisin ripustuslenkit molempiin päihin, se tuntui kiehtovalta ajatukselta, mutta itseni tuntien luulen seinävaatteen olevan niin päin kun olen sen ajatellut olevankin, joten ripustuslenkit ovat vain yhdessä päässä, nekin odottavat nurjalla nuppineuloin kiinnitettynä ja nimilappu myös, joten toivon mukaan ensiviikolla saan tämän lopullisesti valmiiksi ja seinälle.
Syreenihortensia kukkii.

Kiitos, kiitos mukavista kommenteista ja kiva kun piipahdat blogissani vierailulla!

Mukavaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ahaa, sinäkö se olitkin! Tuo hedelmäaiheinen liina oli minun pöydästäni :)

  VastaaPoista
 2. On se jännää, kun aina tulee ostettua lisää tavaraa, vaikka kaapit ja laatikot pursuavat ennestään :D Ainakin minulla.

  VastaaPoista
 3. toivottavasti saat tehtyä tilkuista jotain kun itselläni ei niille käyttöä ollut :)

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä ja mikä parasta halvalla.
  Mielenkiinnolla odottelen mitä ihanaa noistakin taas tulee :)
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun joskus edes löytää halvalla tarpeellista. Kivoja kankaita!

  VastaaPoista
 6. Hyviä kirppislöytöjä olet tehnyt! Tuttu juttu minullekin noiden " tätä tarvitsen välttämättä tai tätä ei vielä minulla ole"-tavaroiden kanssa. Syyshortensiasi kukki upeasti.

  VastaaPoista
 7. No eihän sitä voi millään jättää ostamatta kun oli noin hienoja kanakaita ja niin edullisia! Kuutio on upea ja ryhdikäs, kauniisti tikattu.

  VastaaPoista
 8. Non vedo l'ora di vedere il lavoro finito allora!!
  Trovare del materiale anche se misto a basso costo non capita spesso, sono convinta che ne farai buon uso. Assunta

  VastaaPoista
 9. Upeita värejä olet bongannut kirpparireissullasi. Ihana syyshortensia!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...