maanantai 28. heinäkuuta 2014

Särkänniemi, BOM... ja vesileikkejä.

Heinäkuun BOM:sta " On the plus side" tuli mansikkaisen punainen ja pinkin ruusun värinen. Blokin värit piti tulla eriväriseksi ja tehdessä huomasin, että olin leikannut väärän kokoiset palat yhteen kohtaan ja muutin sitten uudet palat leikatessa värinkin kokonaan. Hyvä näin tykkään!
Tuleva kolmasluokkalainen oli koko viime viikon meillä ja olimme hänelle luvanneet, että menemme käymään Särkäniemeen, joten viikko sitten maanantaina aamulla auton nokka kohti Tamperetta! Saimme auton parkkiin Tampereen keskustaan P-Hämppiin, josta pääsimme ilmaisella bussilla Särkäniemeen. Päivä kului mukavasti delfinaariossa, planetaariossa ja huvilaitteissa. Kävimme myös Näsinneulassa, jossa en ollut itsekään koskaan käynyt:) Ihanan iloinen päivä!
Viikko kului nopeasti, kun tytär ja pojat (eli klopit/kossit-:) olivat myös osanviikkoa kyläilemässä ja päivät kuluivat vesileikkien ja oleilun parissa takapihan terassilla. 
Kesää vielä jäljellä:)
 
 
 
Vielä on tämä viikko lomaa ja saa nauttia ihanasta kesästä.

Kiitos kommenteista!

Mukavaa viikkoa kaikille!11 kommenttia:

 1. Herkullisen värinen BOM! Ja mukaansatempaava kuvaus teidän lomaviikostanne. Vielä viikko lomaa minullakin ja lämmintä riittää. Nautitaan siitä 🌻.

  VastaaPoista
 2. Heinäkuun blokki on herkullisen värinen. Hyvää loman jatkoa ja toivottavasti lämmintä riittää vielä pitkään.

  VastaaPoista
 3. Kivat värikkäät blokit. Hienoja kuivia Särkänniemestä, en ole siellä käynyt muutamaan vuoteen... vaikka matka ei ole pitkä :) Mukavaa loppulomaa.

  VastaaPoista
 4. Superhieno blokki, mahtavat värit ja kiva nähdä kuvat teidän matkasta ja kukista, olet viherpeukalo kun noin upeasti kukkii teidän pihassa!

  VastaaPoista
 5. Hieno punainen blokki :) Varvaskuva on niin hauska - vuosien päästäkin on kiva arvuutella kenen varpaita. Mukavaa kesää on ollut Särkänniemessä ja omalla pihalla. Ja onneksi kesä ei ole vielä ohi.

  VastaaPoista
 6. Tuo punainen blokki on tosi nätti ja niin raikasvärinen. Kyllä tämä helle saisi minusta jo vähentyä, mutta nautitaan kesästä vielä kun voi.

  VastaaPoista
 7. Kuulosti mukavalta touhulta teidän reissunne! Kauniita ja siistejä töitä olet taas saanut aikaiseksi! Aivan IHANAN värinen tuo viimeinen kukka! Kertakaikkiaan, haluaisin tuon väristä lankaa. Tekisin siitä..jotain.

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteän värisiä blokkeja!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...