sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Blokki kokeiluja...

Jokin aika sitten löysin netin ihmeellisestä maailmasta videon nopeasta tavasta tehdä blokki ja se tuntui heti niin kivalta, että pitihän sitä kokeilla, ohje löytyy linkistä:  MissouriQuiltGo ja sieltä löytyy muitakin yotube ohjelmia nopeista ja helpoista tavoista tehdä tilkkupintaa. 
Näistä kaitaleista aloitin.
Leikkasin isomalla ja pienemmällä kolmioviivaimella blokkeja.
Nämä ovat leikattu pienemmällä kolmiviivaimella.
Tämä on isommalla kolmioviivaimella tehty ja siitä tuli neliö. Tein toisenkin isomman neliön niin, että toinen puoli oli valkoinen, mutta siinä kohdistukset eivät osuneet kohdilleen, joten siitä tulee taas ehkä pussukka:)). Tämä onnistui ja tästä tulee kesäinen tyynynpäällinen terassille.
Osaisin kuvitella, että näillä neliö blokeilla tulisi aika pian isompikin tilkkupinta tehtyä. Aikomus ei ole aloitta nyt mitään uutta (monta ufoa odottelee keskeneräisenä:), mutta tätä piti kokeilla.

Hieman kukkiakin taas:))
Pionikin kukkii vihdoin ja viimein, mutta jännä juttu samassa puskassa on nämä kaksi kukkaa, joista toinen on melkein valkoinen, oikea väri on tuo ylempi, ovat saman kokoisia ja tuoksu on huumaava!
Viime vuoden keväällä ostin kolme jaloritarinkannusta ja ne kukkivat komiasti ja ovat kasvaneet tosi pitkiksi. Ovat niin korkeita, että tukipuita/narua piti laittaa, että pysyvät pystyssä jos sattuisi kovin tuulinen päivä. Värejä on kolme
 


Kiitos kommenteista!

Hyvää ja lämmintä viikonalkua!

10 kommenttia:

 1. Upeita kukkia! ja tuo tyynynliina sopii terassille hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja blokkiohjeita. Kauniita ovat myös kukkakuvat.

  VastaaPoista
 3. Moi nuo MissouriQuiltsCo:n videot ovat hauskaa katseltavaa. Laitoin joku aika sitten niistä tilauksen YouTubeen. Itse asiassa tein tikkausvaiheessa olevan hyrrätyöni innostuneena yhdestä heidän videostaan. Ihania kesän kukkia.

  VastaaPoista
 4. Ihana kukkatarha! Samaisa videoita käyn minäkin katselemassa ja kyllähän sieltä vinkkejä löytyy, kun saisa vain toteutetuksi.

  VastaaPoista
 5. Maltatko terassilla pitää noin kaunista tyynynpäällistä????? Kesäisen hempeät värit olet valinnut ja tulee ihania blokkeja, kyllä kolmio on vaan monipuolinen.
  Mukavaa kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 6. Olipa hauska käväistä, kiitos. Minulta loppui blogin pito , kun vuodatus sössi hukkaan monen vuoden kuvatym. En ole ehtinyt istua tässä niin paljon. Aune

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Alkoi kutkuttaa tuo kaitaliina tuolla kolmiomallilla... Kauniita kukkia!!!

  VastaaPoista
 8. Mukavia blokkikokeiluja - houkuttaa leikkimään omistakin kankaista. Pionit ovat suosikkejani - niin kauniita. Komeat jaloritarinkannukset olet kasvattanut - kirkas sininen on hieno, mutta itse asiassa parhaimmathan ne värit ovat yhdessä.

  VastaaPoista
 9. Kaunis bloggi, ei tuo kyllä kovin nopeatekoiselta näytä.
  Ihania kukkia !

  Mansikan makuiset terkut Jaalasta ♥

  VastaaPoista
 10. Voi että, kaunista! Samaisesta paikasta, siis You Tubesta olen kanssa löytänyt nopeita huivinteko-ohjeita! Blokki...en olisi osannut kohdistaa sitä sanaa tilkkuihin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...