torstai 13. maaliskuuta 2014

Välillä näitä...

Tietysti sitä olisi muutakin tekemistä, kun tehdä patalappuja ja pussukoita, mutta muut työt eivät etene mitenkään päin, ainoastaan kangasvaihtarityö ja nämä ovat hyviä välitöitä, kun pitää hieman mietiskellä työn etenemistä. Patalappuja teimme killassa opiston opetuskeittiölle kiitokseksi siitä, että saamme kokoontua siellä ja pussukan tein samalla FQ tilkkulehden ohjella, kuin puna-musta pussukka. Tässä tein vain nuo sivujen yhdistämisen ompelukoneen koristeompeleella, onnistui ihan hyvin niinkin.
Tuo sinisävyinen kangas on ostettu 90-luvulla ja nyt se tuli käytettyä loppuun muutamaa soiroa lukuunottamatta, joten kauan on marinoitunut, mutta eipä marinoidu enää
 
 
Käsin en ommellut muuta kun vetoketjun toisen reunan sisäpuolelta. Tässä vähän näkyy sivujen yhdistämisessä käytetty koristeommel ja vuorina oli ruusukangas.

Kiva kun käyt täällä ja kiitos kommenteista!

Mukavaa loppuviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Kivasti sopivat nuo koristetikkaukset pussukkaan sekä patalappuihin! Ei näytä yhtään 90-lukulaiselta tuo sinun kankaasi, verrattuna minun marinoitumassa oleviin kankaisiin;o)

  VastaaPoista
 2. Niin löysi sitten sekin kangas paikkansa ja mukavalta näyttää! Kivat koristeompeleet!

  VastaaPoista
 3. Ihmeen nättiä 90-luvun kangasta. Omani ovat ihan kauheita ja olen niitä vienyt vaivihkaa työväenopiston laariin. Hyvät patalaput ja pussukka. Onnea vaihtarityön loppuun saattamiseen. Postitin oman työni kuvat eilen.

  VastaaPoista
 4. Näitä sinun töitäsi on ilo katsella, kun ne on aina niin viimeisteltyjä. Todella siistiä työtä, jopa sisältäkin.
  Nuo patalaput on keittiön koru !
  Mukavaa alkavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Kauniita patalappuja ja pussukoita olet ommellut ja niitä on hyvä ollakin varastossa lahjaksi ja tuliaisiksi annettavaksi. Samanlaista kangasta 90-luvulta on marinoitunut ensin äitini ja nyt minun varstoissani.Kangasvaihtotyö tuskastuttaa täälläkin.

  VastaaPoista
 6. Patalaput ovat kivoja välipuuhia - ja aina mieluisia lahjoja!! :o)

  VastaaPoista
 7. Tuo kangashan on ihan kaunista ja sopii hyvin tuon kellertävän kanssa. En muistanutkaan tuota Tilkkulehden mallia, pitää kaivaa lehti esille ja kokeilla.

  VastaaPoista
 8. Jepps, taas olet onnistunut, väriyhdistelmät ja mallit ihan nappiin, hyvin keksitty toi koristeommel sivusaumoissa, saa nopeasti valmista silllä konstilla!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. Toi koristeommel o hyvä irea. Kankaan marinaari o ollu hyvvää, ko noi passelin näköst tullee.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana pussukka. Hienosti olet keksinyt laittaa tikkaukset!
  t. Ulla

  VastaaPoista
 11. Oh la la ! I love that, it's so nice ! Beautifull cotton.

  VastaaPoista
 12. Ihana pussukka ja patalaput! Kauniisti sopii nuo kankaat yhteen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...