maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät etenee vauhdilla... ja muuta mukavaa.

Viime viikon perjantaina kävimme tyttäreni kanssa Laihialla Ahkeraliisassa, siellä oli 25-vuotispäivät ja alennusta sai kaikesta sieltä ostetusta 25% eli ostin metrivetoketjua ja mustaa pitsiä, kangasta en ostanut muuta kuin tätä pallokangasta puolimetriä ja yhden 80 senttisen vetoketjun. Olihan siellä vaikka mitä ihanaa, mutta ei nyt oikein napannut mikään, muuta kun vetoketjut niitä aina tarvitaan.

Lauantaina olin Tamperen Ikeassa meidän paikallisen liiton järjestämällä matkalla ja siinä meni kokopäivä, ostoksia en tehnyt kovinkaan paljon ja kankaita en ostanut nyt ollenkaan en edes käynyt kangasosastolla!!!

Silityslautaan ostin uuden päällisen, koska siinä oli niin ihanat ompeluaiheiset kuviot ja kangas on ihanan vaalea, edellinen on niin tumma, eikä kovin kaunis, mutta näihin ei vain löydy kovinkaan kivan näköisiä päällisiä. Pitää tehdä itse jos haluaa kauniin näköisen. Tässä alla kuva siitä vanhasta päällisestä.

Ostin myös tälläisen pöydällä pidettävän silityslaudan, jonka voi ripustaa koukkuun seinälle kun sitä ei tarvitse ja nuo jalat voi taittaa tuonne allekin ja laittaa pöydälle ompelukoneen viereen niin saa silitettyä pienet saumat heti. Olen tälläistä ajatellut jo  pitkän aikaa, mutta kokeilen nyt tätä miten pelittää! Tässä on reijitetty pohja joten käy höyrysilitysraudallekin. Itselläni on kyllä tilaa isolle laudallekin mutta esimerkiksi jos on pienet tilat eikä ole ompeluhuonetta voisin kuvitella, että olisi hyvinkin kätevä ottaa esille pöydälle. Isoja pintoja tällä on kyllä aika vaikea silittää, koska koko on  (P 73 L 32 K 13).

Kevät se vain etenee omalla vauhdillaan ja sinililjat ovat nyt kokonaan aunneet!
 
Vuohenjuuri jo noussut kovasti ja pian niihin tulee nuput näkyviin!

Tarhapioninkin jo kovasti alulla!

Viikonloppu sujui kovinkin nopeasti ja en ole tehnyt nyt mitään, valmistelen tänään vain talvella opistossa tehtyjä töitä Vaasan-Opiston kevättapahtumaan 27 - 28.4.2013 auki molempina päivinä 11.00 - 16.00. Tervetuloa!Aurinkoista viikonalku!

5 kommenttia:

 1. Tarpeellisia ostoksia kaikki.
  On tämä kevät ihanaa aikaa kun tuota kasvua saa seurata :)

  VastaaPoista
 2. Ompa hiano uus silityslauran pääline. Siniset kukkaset on ihanan keväsiä.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sinililjat, meillä ei vielä ole edes nuppuja. Meidän mäki on niin kylmä ja tuulinen, että kaikki kukkii myöhään mutta kuitenkin kukkii, se on pääasia. Tuollaista pientä silityslautaa olen itsekin haikaillut. Pitää ensi kerralla, kun menee Ikeaan etsiä.

  VastaaPoista
 4. Olipas jännä tuo pöydällä pidettävä silityslauta, siis erittäin hyvin ajateltu/suunniteltu! Mä ostin harppuneulonnan harpun...kaikkea sitä...

  VastaaPoista
 5. Hyviä ostoksia taas, mullakin on pikkulauta (en ole edes ottanut muovista pois ja ostin jo viime kesänä) jos joskus tarvitsee ottaa silitysvälineet mukaan mahtuu isoon kassiin. Ihania kevätkukkia.
  Kiitos onnitteluista!
  Mukavaa viikonvaihdetta!!!!!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...