keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Punainen kääntöliina

Viikonloppuna valmistui tälläinen liina ja eilen ompelin loput reunakaitaleet kiinni. Olin tosi tosi (innostunut)hätäinen, joten liinan kokoaminen ei oikein mennyt niin kuin ohjessa sanottiin, (toisin sanoen, en lukenut ohjeita kunnolla) joten liina jäi hieman pienemmäksi kuin malli, mutta se ei haittaa ollenkaan ja mukavinta on, että liinaa voi käyttää molemmin puoli.
  

Liinan toinen puoli.
 
 
Malli on tässä kannessa oleva liina ja minä tein vain tuon keskustan. Aikomukseni on tehdä toinen liina erivärisenä ja oikean kokoisena, mutta katsotaan teenkö sen jostain muusta kankaasta kun jouluisista. Tämä oli mielestäni helppo malli tehdä ja koota kun sen vain tekee oikeassa järjestyksessä.
 
Yhden meikkipussukankin olen saanut valmiiksi, tämä on vähän pienempi kuin se sinisävyinen ja sivujen vinokaitaleet ommeltu sisälle, sekä vetoketju on lyhyempi, joten pussukan suuaukko aukeaa vähemmän kuin siinä sinisävyisessä meikkipussukassa, mutta sopii sinisävyisen kaveriksi hyvin.
 


Minna Kesänlapsi-blogista kysyit tuolissa olevasta muovista se on ns. kristallimuovia, jota on tässä pussukan sisälläkin. Se on pehmeää muovia jota voi käyttää juuri esim. pussukoiden sisällä ja päällipuolellakin yms ja mihin nyt vain keksii.
Aiemmassa postauksessa oleva pinkki silikoni sormustin ei ollut mielestäni minulle hyvä käytössä, se oli jotenkin kömpelö, mutta kyllä sitä voi käyttää pieniä ompeluksia tehdessä, joten palaan takaisin käytössä itselleni hyväksi havaittuun nahkaiseen versioon.

Lämmin kiitos kaikille kommenteista, niitä on aina kiva saada!

Talvista viikkoa kaikille!
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Nätti tähti !
  Näitä sinun kuviasi kyllä ilokseen suurentaa, kun on aina niin siistiä jälkeä.

  Ja tuo meikkilaukkukin... saakohan joku onnellinen sen joululahjaksi ?

  Mukavaa itsenäisyyspäivää Sinulle !

  VastaaPoista
 2. Hieno tähti. Olen tähtien ystävä!

  VastaaPoista
 3. Suurensin myös meikkipussukan kuvaa ja totesin että todella siistiä työtä teet! Värit ovat mukavan pirteät:)

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköinen meikkipussi! Tykkään kun olet laittanut monta eri pilkullista kangasta tähän. Kiitos myös mukavasta kommentista blogiini.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...