lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukalenteri ja pellavakortti.

Joulukuun ensimmäinen päivä, ja saa avata ensimmäisen kalenteriluukun! Tämän joulukalenterin tein viime jouluksi tyttärelleni ja pohja on pellavaa, taskut tilkkukangas paneelista, joka päivälle omansa! Numerot tehty koneella.
 
Nämä pienet ristipistotyöt on tyttäreni tehnyt murkkuikäisenä ja käytin ne nyt tähän, koska työ tehtiin hänelle, joten tässä on jotain uutta ja jotain vanhaa. Ristipistotöitä on kuusi kappaletta.Pitkäaikainen työkaverini vaihtoi työyksikköä ja tein torstaina hänelle kortin aihiosta jonka olen tehnyt jo vuonna 2011, kortti on 23x30 kokoinen ja taakse kirjoin koneella muiden työkaverien etunimet sikinsokin, kuten usein kortissa kirjoitetaan. (En nyt tähän laita toista puolta, kun siinä näkyy työkaverin nimi) Tästä voi tehdä taulun jos haluaa, kortti on pellavaa molemmilta puolin. Päällipuolen pellava ei oikein tahtonut kiinnittyä liimahuopaan (taitaa olla liimaa vanhaa) ja liimaharso oli loppu, (kun en muistanut messuilta sitä ostaa, kortti piti olla seuraavaksi päiväksi), joten se vähän kupruilee.


Iloista joulukuun alkua kaikille!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Kaunis kalenteri. Tällainen kalenteri on mukava, kun sitä käyttää vuodesta toiseen, on kuin joulu tulisi kotiin, kun sen seinälle laittaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva ja iloinen kalenteri ja hieno idea käyttää ristipistotöitä siinä mukana. Kortti on kaunís.

  VastaaPoista
 3. Ihana joulukalenteri, tuosta on iloa moneksi vuodeksi.
  Noihin taskuihin voi piilottaa vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 4. Upea, ekologinen kalenteri muistoineen, kortti kaunis ja sopivan värinen nyt kun on itsenäisyyspäivä kohta. Pellavakangas on aina hitti, sopii joka paikkaan!!!

  VastaaPoista
 5. Voi miten hauska kalenteri! Nuo ristipistojutut ovat ihan täydellisiä siinä.

  VastaaPoista
 6. Kiva kalenteri. Ja paljon muutakin katseltavaa. Kävin kurkkamassa täällä.

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno työ ja korttikin oikein mukava muisto saajalle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...