maanantai 26. marraskuuta 2012

Rannekevoitto, silikoni ja tuolinpäälliset

SatunNaisen arvonnassa voitin tälläiset rannekkeet ja paketti tuli tänään, eikö ole kauniit! Arvonnassa sai toivoa oman väriset ja minä tietysti toivoin punaiset, on lempparivärejäni. Kiitos vielä kerran Paulalle kivasta ja mieluisasta lohdutusvoitosta. Näitä varmasti pidetään!

Sopivat täydellisesti!
 
No, tässä tämä nyt on ihan oma pinkki silikoni, jota en ostanut käsityömessuilta, vaan täältä lähempää, sain vähän halvemmalla. Pitää vielä käytössä testata!  Onko teillä muilla kokemuksia tästä tai muista sormustimista ja minkalaisia ovat käytössä? Käytättekö yleensä sormustinta käsintikkauksessa?
 
Huomasin, että en olekaan laittanut yhteiskuvaa tänne niistä tyttärelleni tekemistä tuolinpäällisistä, joten tässä nyt sitten niistä kuva! Tuossa vasemmassa nurkassa näkyy punainen pöydänreuna, tuoleissa oli myös selkönojan piennoissa punaiset reunat. Tuolit ovat olleet ahkerassa käytössä! (Sorry! huono kuva!)
 
PS.
Edellisen postauksen jouluinen seinävaate ei ole minun suunnittelema, vaan  jostain lehdestä otettu malli,(en muista mistä lehdestä) oikaisen nyt tähän kun en muistanut mainita sitä edellisessä tekstissä, ettei tule virheellistä tietoa, kankaat ja tikkaukset eivät ole samanlaisia kun mallissa olivat.

Hauskaa viikonalkua kaikille!
Posted by Picasa

11 kommenttia:

  1. Onnea, ihanan voiton sait !
    Siis tyttäresikin on perinyt äitinsä taidon, kauniit tuolit !

    Mukavaa viikonjatkoa !

    VastaaPoista
  2. Onnea mukavasta voitosta! Kauniit tuolinpäälliset. Onko tuo vahakangasta/kerniliinaa? Niistä saa kätevät pyyhkimistä kestävät tuolinpäälliset lapsiperheelle. Mukavaa joulukuun odotusta myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onnea voitostasi. Kauniit ranteenlämmittimet sait.

    VastaaPoista
  4. Onnea!!! Oli tosi "snadit" ranteenlämmittimet.
    Siistit tuolit, kuin kaupasta ;)

    VastaaPoista
  5. Sormustimesta kysyit: kyllä käytän, ehdottomasti. Itse asiassa sen jälkeen kun aloin käyttää sitä tikatessani, olen alkanut käyttää sitä myös kaikessa muussakin käsin ompelussa, esim. viisi- ja kuusikulmioita tehdessä. Olen niin tottunut avittamaan neulaa sillä, että jos sitä ei ole, niin sormi meinaa kipeytyä heti. Kuvan mallia en ole kokeillut, käytän Cloverin päältä avointa mallia, jossa on säätömahdollisuus.

    VastaaPoista
  6. Onnittelut! Näyttävät aika makeille nuo uudet rannekkeesi.

    VastaaPoista
  7. Ovatpa nätit ja iloiset, kuin karamellit! Jos olet liikkeellä, niin täällä meillä on nyt monia joulupuoteja avattu! Minä seikkailen Takataskun Joulussa. PS. minä en osaisi edes sormustinta käyttääkään!

    VastaaPoista
  8. Nätit rannekkeet olet voittanut. Onnittelut! Hillityt, kauniit tuolin päällyset.

    VastaaPoista
  9. Heippa!
    Olen yrittänyt käyttää sormustinta, mutta en ole tullut sinuksi sen kanssa. Tikatessa kipeytyy ennemmin se sormi joka on työn alla ohjaamassa neulaa, joka kerta kun se tulee kangaskerrosten läpi. Siis tarttisin suojan vsenta pitkääsormea varten. Onkohan sellaisia? oletko jo kokeillut sitä sun roosan väristä?
    Terveisin
    Fammu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Fammu!Kiitos kommentista!
      Olen käyttänyt pinkkiä kyllä ja kyllä se joissain tilanteessa on ihan hyvä! Vähän hiostaa kun on niin napakka sormeen, ei ainakaan irtoa sormesta helposti, kuten tekee nahkainen.
      Tuohon kysymykseesi vastaisin, että toiset käyttävät toista sormustinta vasemmassa kädessä tai sitten voi laittaa teippiä ja onhan niitä sellaisia kertakäyttöisiä ns. sormustimia joita sa laittaa sormen päähän suojaamaan, mutta en nyt muista mistä niitä saa ostaa, tai sellainen avomallinen sormustin niitä myy ainakin Clover.
      Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi!

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta!
      Laastaria olen pakostakin käyttänyt, että kankaat eivät sotkeentuisi verestä. Pitää kysyä opelta niistä suojista, ehkä hän osaa neuvoa mistä niitä saa. Ehkä keskustan alan kaupasta. Tänään ompelin puikkopussia ja tein niitä kolmiuloitteisia kukkia. Ei mun alaa tuo näprääminen, mutta pussia tarvitsen. Teen vielä isonkin.
      Terv.
      Fammu

      Poista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...