sunnuntai 5. elokuuta 2012

FQ - näyttely Jokioinen 2.8.2012

Kiirusta on pitänyt, en ole oikein kerinnyt blogiakaan päivittämään, on ollut lapset ja lapsenlapset kylässä koko viikonlopun ja tuleva ekaluokkalainen jäi vielä, on meillä viikonpäivät ennenkuin koulu alkaa.

Viimeviikolla kuitenkin käytiin muutaman tilkkukiltalaisen kanssa Jokioisissa.
Tälläinen tervetulotoivotus oli eteisessä ja siitä se kierros sitten alkoi.
 

Mainitsen tässä pari työtä jotka jäivät mieleen vaikka siellä oli paljon, paljon upeita töitä!
 
Tämä työ on  meikäläisen näköinen, jo ihan väriensäkin puolesta, koska vihreä ja varsinkin tälläinen murrettu vihreä kolahtaa ( värjätyt värit), eikö mielenkiintoista miten erilaiset työ kiehtovat omaa mieltä ja tuntuvat omilta, vaikka joku toinen on sen tehnyt, mutta niin kai se on ja siksi useat ihmiset pitävät samoista asioista. Värjätyissä kankaissa kiehtoo pinnan ja värin  pehmeys ja kuvioiden salaperäisyys, kun ei oikein tiedä mitä kuvio esittää ja jokainen näkee siinä  sen hetkisen oman mielensä ja mielikuvituksen mukaisen kuvion.
 
Tätä punaista työtä "hirsimökin lämpö" äänestin. Tämä on ihan mun näköinen, vaikka nyt en olekaan tehnyt ihan näin punaista pitkään aikaan. Paljon oli todella puhuttelevia töitä, mutta tämä jäi mieleen heti, mitenkään väheksymättä muitakaan. Oli niin paljon kauniita ja taidokkaasti tehtyjä töitä. Näyttely oli rakennettu hyvin ja taidokkaasti, työt oli laitettu niin esille, että niitä pystyi katsomaan läheltä ja kaukaa, joten näki myös hyvin yksityiskohtia työstä.
 
 Tapulimakasiini
 

 Vanhan risaisen ja paikatun lakanan uusi elämä värjättynä ja tikattuna.
 

Vanhojen saksien uusi koristelu!

Lakanasta revityt palat värjattynä ja tikattuna seinävaatteeksi!
Tietysti, tietysti kävimme Forssan Kankaisessa ostoksilla, tässä ne ostokset! Humppilan Tilkkutexissä kävimme kotimatkalla ja sieltä ostin tuon kankaan toinen oikealta. Olin ajatellut lähtiessä, että en tarvitse mitään, mutta näin siinä taas kävi kuinkas muutenkaan, keräilijöitä kun olemme =:)

Kiitos matkaseuralaisille mukavasta päivästä!
Tervetuloa uudet lukijat!

Hyvää alkuviikkoa kaikille!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Forssan Kankainen on mun lempparikangaskauppa. Pieni, mutta sieltä löytyy ihan kaikkea. Tilkkutyönäyttelyn olinkin päässyt unohtamaan. Näyttää siltä, että sinne kannattaa poiketa. Mukavaa viimeistä lomaviikkoa tulevan ekaluokkalaisen kanssa. :O)

  VastaaPoista
 2. Kiitos noista kauniista tilkuttelukuvista :)
  Namin värisiä kankaita olet sinäkin ostanut.

  Kiitos... olen ihme kyllä oppinut käyttämään bloggeria... ja se on TODELLA I H M E :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivoista kuvista. Kauniita kankaita olet ostanut. Minä yritän nyt olla ostamatta uusia kankaita :D

  VastaaPoista
 4. Vilken fin utställning du har varit på och "hirsimökin lämpö" är väldigt vacker! Fina tyger har du också köpt! Ha en fortsatt bra vecka!

  VastaaPoista
 5. Jos olet liikkeellä täällä päin, niin meillä on isot 1700-luvun markkinat nyt 11-12.8 (www.1700-lmarkkinat.net). Markkinat ovat yhdet Suomen suurimmista vanhan ajan käsityömarkkinoista! Mulla on kojuni päällä kyltti "vilukissi", älä kävele ohitse! Kysyt mua, jos olen liesuttamassa alueella! Kaunis tuo makasiini! Tilkkutyöt ovat kyllä todenteolla kauniita ja niitä ei niin vain kuka tahansa teekään. Mukavaa loppuviikkoa. Käy markkinoilla! Et varmasti pety.

  VastaaPoista
 6. Harmittelen, kun enehtinyt näyttelyyn, mutta on kivaa, kun eri blokeista olen saanut tutustua näyttelyn töihin. Noista värjätyistä kankaista itsekin pidän.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, just tuollaista ohjetta minä kommentointiin hainkin :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...