torstai 26. heinäkuuta 2012

Wanha Markki

Tänään käytiin Ylistaron Wanhan Markin taiteilijakodissa jossa on myös eläinten vanhainkoti, kattelemassa olisiko vielä viimekesäiset eläimet tallella ja lähestulkoon ainakin näytti siltä, että kaikki olivat vain lampaista joku oli siirtynyt eläinten taivaaseen, vaikka lapset eivät niitä muista kun ovat niin pieniä vielä, itse muistaa jotenkuten viimekesästä. Uusia tipuja ja kanoja oli tullut lisää ja kilipukitkin olivat vielä elossa.
Possut olivat mielenkiintoisia, ainakin pienemmän mielestä ja isompi vain katteli pihassa olevia polkuautoja, milloin saisi sitä ajaa, vaikkei jalat yltänyt polkimillekaan. Omat eväät olivat mukana ja vietettiin mukava kesäinen iltapäivä vanhan talon pihamiljöössä eväitä syöden ja eläimiä kattelessa.
Talon isäntä Heikki maalaa tauluja ja emäntä Liisa-Christiina tekee keramikkatöitä. Paikalla on myös myymälä, jossa myydään kuvaan kuuluvaa rekvisiittaa ja myös kahvila josta saa purtavaa jos ei omia eväitä satu mukaan. Kannattaa käydä jos on tännepäin matkaa. Tässä linkki Wanha Markki.
Kalkkuna ärhänteli ja levitteli pyrstöään. 
Wanhan Markin miljöö nimensä mukainen.
Hevosiakin nähtiin.
Aasikin siellä oli!
Ylistarossa Seinäjoen tien risteyksessä oli tälläisiä ja niitä piti käydä kattomassa ihan läheltä.
Tervetuloa uudet lukijat mukaan!
Aurinkoista heinäkuun loppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Hei, näyttää, että postauksesi kuvat eivät ole siirtyneet palvelimelle vaan ovat lokaalisti sinun koneellasi. Katsoja näkee vain pieniä valkoisia laatikoita. Olisi ollut kivaa katsoa eläinkuviasi.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olin lastenlasteni kanssa Wanhalla Markilla tässä kuussa. Ihana reissu oli! Kuvasi eivät olleet siirtyneet tänne. Mnä taltioin eläinkuviani vuodatukseen kaksi kertaa, ekan ja vimpan...menivät sen sileän tien. Olit hakkinut ihania tilkkuja. Mietin, että mulla on varmaan jossain jokin tilkkukirja...itse en tee sillä mitään. En osaa tilkkutöitä. Jos löydän (muuttoni jälkeen kirjoja on todellakin ahdettuna piiloonkin), niin kysyn onko sinulla se kirja. Saat kirjani, jos et omista sitä jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kvilttaja:
   Kiitos kun ilmoitit kuvista, nyt pitäisi olla ok!
   Vilukissi:
   Nyt kuvat ovat paikallaan ja kiitos! Katsotaan se kirja kun löydät sen, ilmoittelet sitten.

   Poista
 3. Moi! Teillä näytti olevan hyvä reissu ja aurinkoa riitti. Marimekon kankaita ei ole koskaan liikaa ja ne vain paranee iän myötä (ainakin mun mielestä).
  Oikein hyvää kesälomaa sinulle!!!!!

  VastaaPoista
 4. Bloggeria opetellessani olen näköjään tahtomattanipoistanut kommenttisi kirjoituksestani. Se ei suinkaan ollut tarkoitus, sillä ilahduin kommentistasi kovin. On ollut mukava nähdä, että lukijoillani riittää kiinnostusta uuteen blogiinkin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, kuulostaa ehdottomasti käymisen arvoiselta paikalta, jo niitä lampaita ja kilipukkeja taputtelemassa. :o)

  VastaaPoista
 6. Olettepas käyneet mukavassa paikassa.
  Ihana aasikin.... :))

  Mukavaa viikon jatkoa, ja kiva kun "löysit" minut :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...