sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

QuiP Day, kankaita, arvontavoitto ja loma!!!

Eilen olimme kiltalaisten kanssa Rewell Centerissä QuiP Day merkeissä tekemässä tilkkuilua tunnetuksi ja tekemässä omia töitämme joita voi käsin tehdä, ulkona satoi joten emme olleet torilla kuten oli ensin suunnitelmissa ja emme voineet kovin laajasti esitellä toimintaamme istuimme näet kahvilassa. Meillä oli hauskaa ja kiinnostuneita kävi jutustelmassa kanssamme ja ihastelemassa töitämme! Ensivuonna uudestaan!

Näitä töitä minulla oli mukana ja sain tuon nuppupeiton reunan ommeltua ja tuon keskimmäisen pienen, rusehtavan neulatyynyn reunat ommeltua, nyt pitää tehdä työ loppuun ja täyttää molemmat neulatyynyt jotka ovat olleet kesken jo toista vuotta, eivät ole kyllä keskeneräisissä, en edes muistanut, että mulla on nämä kesken, ennen kuin katselin, mitä työtä voisin ottaa mukaan torille lauantaina! Nuppupeitto jäi tilkkupäiville tehtävistä ylimääräinen, kun vaunujen aplikoinnissa tapahtui pieni mittavirhe ja en laittanut sitä sinne lahjoitettavaksi, joten se pääsee nukenpeitoksi. No nyt on valmis.

Tässä kankaita joita otin kiltaillassa 4.6.2013 lahjoitetuista kankaista itselleni, nämä ovat pieniä näytepaloja, paitsi tuo vasemmalla oleva villakangas on hieman isompi, siitä voisi esimerkiksi tehdä vaikka laukun.

Viimeviikon torstaina postissa tuli kirjekuori, jossa oli Neulanhaltijan arvonnassa voittamanani vihreät patalaput! Kiitos vielä kerran arvontavoitosta, kiva saada jonkun muunkin tekemiä töitä, nämä menevät muutenkin vihreän sävyiseen  keittiööni käyttöön!

Päivänlilja kukkii ja tuoksuu!


Minulla alkoi nyt viiden viikon loma!!! Ihanaa!!!

Kesäistä viikonalkua!
Posted by Picasa

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että sielläkin oli kivaa Quip päivän tiimoilta. Mukavaa saada lukea postauksia eri suunnilla olleista tapahtumista. Näistä saa ideoita ensi vuoden ulkotilkkuilutapahtuman järjestämiseen.

  VastaaPoista
 2. Nätit lappuset sait palkinnoksi.
  Nyt toivottelen oikein mukavaa, aurinkoista ja rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
 3. E' davvero molto bello vedere tutte le appassionate di cucito che lavorano insieme, è andata bene comunque anche se fuori c'era la pioggia, ciao e alla prossima, Assunta.

  VastaaPoista
 4. Kivat pannulaput sait. Mukavaa lomaa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Hienot patalaput voitit ja hyvä kankaat keräsit talteen. Olisinpa voinut olla mukana silloin lauantaina, mutta töissä kuten aina:(
  Oikein mukavaa kesälomaa ja juhannusta!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Teillä on ollut mukava tapaaminen! Onnea kangasfanille arpavoitostakin. Mukavaa juhannusta ja eritoten oikein onnistunutta lomaa, pitkääää lomaa!

  VastaaPoista
 7. Grattis till vinsten!! Önskar dig en skön Midsommar och semester!

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta Sinulle ♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...