sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Punainen laukku ja Duudsonit

 Olen aloittanut tämän laukun jo 2012 opistolla ja nyt sen sain valmiiksi vihdoinkin! Mistäkö tiedän, että se on vuonna 2012 aloitettu, koska olen kirjonut laukun sisätaskuun nimeni ja vuosiluvun:) Tein silloin läpän tilkkuosuuden valmiiksi ja osan laukun kappaleista oli leikattuna, sekä vuori oli valmis taskuja myöten, joten siitä oli helppo jatkaa. Läpän tikkasin ompelukoneen omalla koristetikkauksella ja lankana on vaihtuvavärinen konetikkauslanka, jossa samoja värejä, kun itse laukussa.
 Tein pieniä muutoksia alkuperäiseen ohjeeseen poiketen, mutta ne eivät haittaa lopputulosta. Laukun materaalina on punainen pellava, läpän tilkkuosuudessa on marikangasta ja tilkkukangasta. Tilkkukangas on myös läpän vuorina ja itse laukun vuorina. Pellavaosuudet olen tikannut vapaatikkauksella jonkinlaisia koukeroita harjoitellen.
Laukussa ei ole vetoketjua, vaan pieni läppä, jossa on mangeettineppari, niin laukun suu aukko pysyy kiinni ja laukun varsinainen iso läppä paremmin paikoillaan.
 Sisällä on yksi vetoketjutasku ja toisella sivulla avonainen tasku, jossa myös avainnauha. Laukun vuoriosan sivuosassa on myös pieni kynätasku, jota kuvassa ei näy.
 Laitoin vahingossa mangneettinepparin toisen puolen liian myöhään kiinni pieneen läppään, joten piti tehdä pieni koristus siihen päälle, että sai sen metalliosan piiloon.
 Olen oikeastaan aika tyytyväinen tähän laukkuun ja vihdoinkin minulla on punainen laukku!
Olemme olleet talvilomalla ja kun kerran lapsetkin kaikki olivat lomalla teimme matkan Duudsonit Activity Parkkiin Seinäjoelle. Meillä oli huippukiva matka, satuimme paikalle sellaisena päivänä, kun siellä oli kuvauspäivä. Duudsoneita oli paikalla kuvaamassa ja sain jonkun kuvan heistä, mutta kuva hieman tärähti ja on otettu kaukaa. Itsekin hyppäsin tuonne neliömereen, mutta en meinannut päästä sieltä pois, heh, heh:) Sinne on varmaan hukkunut monet sukat:) Siellä oli kaikenikäisille jos jonkinlaista vempainta, peliä, rataa ja laitetta. En ole ennen käynyt, mutta toistekin vois käydä.
Tyttären kanssa kävimme Laihialla Ahkera-Liisassa ja melkein pääsin ilman kangasostoa, mutta sitten tämä karttakangas sattui silmiin ja sitä piti ehdottomasti ottaa puolimetriä, joten kerkesin olla tammi-helmikuun ilman kangasostoksia, jeee! Itseasiassa lähdin hakemaan noita Vlieseline vanuja.
Nyt on talviloma loppu ja odotellaan pääsiäistä, pitäisi varmasti tehdä jotain pääsiäisaiheista, mutta seuraava keskeneräinen työ jo odottaa valmistustaan, ehkä sitten sen jälkeen...:D
Tämä työ on vanhempaa sarjaa keskeneräisistä ja on kiltisti odottanut vuoroaan.

Kiitos vastauksista edelliseen postaukseen ja lopputuloksena, tämän otoksen perusteella voisi sanoa, että kovin monikaan meistä tilkkulijoista ei pidä kirjaa ostamistaan ja kuluttamistaan kankaista, vaan keskittyy enemmän tekemiseen. Mutta pääasia on, että tekeminen on mielihyvää tuottavaa ja siitä tulee hyvälle tuulelle ja lisäbonuksena saa tuottaa mielihyvää myös muillekin!

Ompeluhuoneeni on nyt siivottu ja tavarat järjestelty paikoilleen ja minulla on tyhjää pöytätilaa tekemiseen. Vielä pitää käydä kaikki kankaat läpi ja järjestellä ne jonkinlaiseen järjestykseen, sekä katsoa jos osasta pitää luopua, huoh...:D

Kiitos kommenteista ihanaiset!

Mukavaa viikonalkua ja naistenpäivää!

19 kommenttia:

 1. Onpa taas aherrettu! Samoin railakasta viikonvaihdetta ja naistenpäiväruusut!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut valmistuneesta, kauniista laukusta!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, punainen laukku on niiiin hiano ja kivasti piilotit metalliosan yo-yo:lla, meni nappiin! Karttakangas oli löytö, tykkään.
  Ihana se keskeneräinen, tuleeko siitä seinävaate vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin piti tulla. mutta vanu on niin ohut, (aloittelijan mokia) että tikkaukset eivät näy mitenkään, täytyy keksiä jotain muuta käyttöä tälle, en tiedä vielä mitä:)

   Poista
 4. Niiin upea laukku ja minun värikin ♥

  VastaaPoista
 5. Taas on kiva laukku, kuten kaikki laukkusi, ovat hienoja!

  VastaaPoista
 6. Punainen laukku on superhieno! Tahtoo kans :)
  Joitain kankaita ei vaan voi olla ostamatta. Karttakangas on ehdottomasti sellainen :)

  VastaaPoista
 7. Niin upea laukku! Tikkaukset ovat onnistuneet ja väri mitä parhain!

  VastaaPoista
 8. Kaunis laukku! Ja miten monipuolisesti varusteltu. Karttakangas on ihanaa, ehkä löydän sellaista jostain. Tuonne kuutiomereen olisi kiva hypätä.

  VastaaPoista
 9. Nätti laukku ja niin minun lempiväristänikin.

  VastaaPoista
 10. Todella sievä laukku! Kyllä yksi punainenkin pitää omistaa!

  VastaaPoista
 11. Hai fatto un bellissimo lavoro con la tua borsa rossa!! Ha atteso tanto ma alla fine ti è venuta benissimo, ti saluto e ti auguro anche io una buona festa della donna! Assunta

  VastaaPoista
 12. Jotkut projektit vaan kestää, sitä hienompaa, että nyt se on valmis :). Ihanan värinen ja onpa hauska löytö tuo karttakangas :)

  VastaaPoista
 13. Todella kaunis laukku ja kiva malli. Miten keksitkin aina uusia juttuja, kuten tuo läpän alla oleva neppari.

  VastaaPoista
 14. Ihana laukku. Kiva, väri ja malli, kauniit tikkaukset ja hauskoja yksityiskohhtia. Ehkäpä se vaatikin kypsyttelyä tullakseen noin täydelliseksi.

  VastaaPoista
 15. Jopas on kaunis laukku! Raikkaan värinen ja olisi varmasti yksi lempilaukuistani:)

  VastaaPoista
 16. Kyllä tuli hieno laukku. On ihana välillä irrotella ja hypätä vaahtomuoviin. Kyllä olisi meikäläinenkin sortunut tuohon karttakankaaseeen:)

  VastaaPoista
 17. Todella kaunis laukku. Eikä vähiten siksi että se on punainen:)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...