perjantai 24. huhtikuuta 2015

Muuten vain mukavaa:)

Viime sunnuntaina oli aivan ihana auringonpaiste, mutta kova tuuli. Takapihan terassilla oli kuitenkin suojainen ja lämmin istua kevään ensimmäisillä iltapäiväkahvilla, kyllä oli ihanaa ja mukavaa:)
 Ensimmäiset krookukset.
 Posti toi torstaina Tilkkutarhan Minnalta tilaamani paketin, jossa oli ompelukoneen neuloja ja vähän kangasta-:) Näitä neuloja pitää ensi tilassa kokeilla, pitäisi olla enemmän kulutusta kestävää laatua.
 Opistolla oli viimeisillä tunneilla opetuksena japanilainen pidenettävä laukku ja olen leikannut omaani jo 2013 osat,  kun meillä oli maaliskuussa 2013 laukuntekoilta killassa ja en oikein tajunnut silloin koko vetoketju systeemiä, mutta vasta nyt jatkan sitä, kun ymmärsin tuon vetoketjun kiinnityksen, kyllä oli pitkät piuhat...-:)
 Vuorikangas on tuossa alla, mutta voi olla, että en kerkiä ompeluhuoneeseen ollenkaan, tyttären pojat ovat viikonlopun yökylässä, joten touhua ja menoa riittää! Vaikka aikaa jäisi, taitaa mummi väsähtää ettei jaksa ompeluksia ajatellakaan, no en kerinnyt tikata Leijuvaa Illusioota valmiiksi Opiston näyttelyyn, joten sitä voi iltoisin yrittää tehdä.

Vaasa Opiston kevätnäyttely on 25 - 26.4.2015 klo. 11 - 16.00. 
Upeita töitä! Työnäytöksiä ja kirppismyyntiä!


Iloista viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Kyllä kahvi maistuu kevätterassilla! Juhlantuntua. Saas nähdä millainen pidennettävä syntyy... Uudet kankaat ovat hauskoja, eikä M&M palloissakaan ole mitään vikaa :)

  VastaaPoista
 2. Tulipa rauhoittava tunnelma tuosta kahvikuppi kuvasta:)
  Nuo neulat kuulostavat mielenkiintoiselta. Ompelin eilen repun valmiiksi ja 3 neulaa meni poikki:/

  VastaaPoista
 3. Aria di primavera anche qui!! L'aria calda e le belle giornate fanno venir voglia di andare al mare!! Baci dall'Italia!!

  VastaaPoista
 4. Minä jäin vielä odottelemaan kokemuksia noista neuloista, kerrohan kun niitä olet saanut. Kivat kankaat, niin uudet kuin pidennettävään kassiinkin tulevat. Kassikuvia odotellen...

  VastaaPoista
 5. Kassista tulee mielenkiintoinen, odotan millainen se on valmiina. Tosi kivan kankaan olet tilannut neulojen kaveriksi.

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanaa kangasta neulapakettien alla :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...