lauantai 24. toukokuuta 2014

Löysinpä...

Etsin tänään kaapista verhoja ja löysin nämä tyynynpäälliset joita en muistanut ollenkaan, en kyllä muista minä vuonna olen nämä tehnyt, hauska ja kiva löytö! Nyt ne pääsevät käyttöön taas.
 Tyynynpäälliset on tehty chenilletekniikalla.
 Tässä on myös yksi vanha työ, tilkkuilun alkuaikoina tehty, pellavasta.
 Kangaskori
Reunat ovat liian pehmeät, kaipaisi tukevampaa tukimateriaalia, mutta tämä on ollut koristeena eikä oikein missään muussa käytössä, ehkä juuri siitä syystä, että on liian löysän näköinen.
Tämä pääsiäisliinakin on tilkkuilun alkuaikoina tehty ja liinan oli aika kauan käytössä ennekuin huomasin, että toisessa keskustassa hirsimökki blokki oli hieman luiskahtanut eripäin:)) tässä kuvassa se näkyy oikein hyvin, mutta ei ole haitannut ja liina onkin ollut alkuaikoina ahkerassa käytössä.
Puutarha kukkii.

Kiva kun vierailet täällä tervetuloa uudestaan ja kiitos kommenteista:)


Kesäistä sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita tyynyjä.
  Kiva kun jollekin muulle käy samoin, löytää jotain mitä ei muista olevankaan. Kun paljon tekee käy noin :D
  Ihanaa aurinkoista päivää ♥

  VastaaPoista
 2. Hieno löytö. Kaappien kätköhin katoaa vaikka mitä. Pitäisiköhön elvyttää vanhat siivoustavat eli tuulettaa kaikkien kaappien sisältö keväisin / helmikuun pakkasilla? Se ei tosin auta tietämään, minkä vuoden tuotannosta on kyse. Yritän itse muistaa ommella pieniin töihini nimikirjaimeni ja vuosiluvun. Ompelukoneen pölkkykirjaimetkin ovat paremmat kuin ei mitään. Kunnon nimilappu vuosilukuineen olisi tietysti hieno, mutta aina tuntuu olevan kiire saada työ valmiiksi / käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Lohdullista, että muillekin käy niin, että löytää sellaista, mitä ei edes muista tehneensä. Silloinhan ne on taas ihan uusia!

  VastaaPoista
 4. Kauniit tyynyt, kivan kesäiset! Chenille-tekniikka on hauskaa, aikanaan tuli kokeiltua sillä kaikenlaista kaikenlaisista kankaista. Mm. parikin liiviä olen tehtaillut ja kaapissa lojuu takin kappaleet vaiheessa...Pitäisi tosiaan jaksaa nimikoida ainakin tekovuosi töihin, muisti kun ei riitä vuosien jälkeen tunnistamaan, milloin mitäkin tuli tehtyä.

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä kaapista. Pääsiäisliinasta tuli designliina kun siinä on keskusta eri päin, aivan kuin tarkoituksella, eikö :))
  Ihanasti kukkii teidän piha, onkohan nyt kesä ohi jo?

  VastaaPoista
 6. Noi oli yhteen aikaan kovasti muodissa. Tarkkana sai olla, että ei pohjakangas mennyt rikki. Olinkin laittanut väärin mun osoitteen (just tarkastin) anteeksi! Täs nyt oikein amalia.mummu@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Tuo chenilletekniikka on tosi kivaa. Näin joskus pussukoita, ja tein itsekin. Joku oli tehnyt nallenkin. Voisipa kokeilla taas pitkästä aikaa. Tosi kivoja tyynyjä ja hyvä että otit esille.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...