sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kurkiaura

Tänään näin ja kuulin ensimmäisen kurkiauran, ja eilen näimme valkoposkihanhiparven (luultavasti) taivaalla lentelevän, siitä minulla ei ole kuvaa, mutta syksy saapuu väistämättä ja lintujen kokoontuminen viestii siitä.
 
Koko kesän olen yrittänyt lähteä, mutta viimein eilen käytiin Laihian hautausmaalla kiertelemässä ja katsomassa sukulaisten hautoja, muistot palaavat mieleen hautakiviä katsellessa, kuinka aika kuluukin!

Tänään pihatyöt, olohuoneen toisen ison ikkunan pesu (kuusi pintaa) ja yleinen siivous touhu on vienyt suurimman osan päivää, mutta vielä jäi pestävää, joten ikkunatalkoot vielä jatkuvat olohuoneen toisen ison ikkunan pesulla ja terassin lasien pesulla.

Olen ilmoittaunut mukaan Tilkkuyhdistyksen suomalais-brittiläiseen kangasvaihtoon ja tänään yritän vielä katsella kankaita lähetettäväksi, ettei jäisi viimetinkaan ja saisin ne lähetettyä ensiviikolla Pirjolle. Ei muuta kun kangasvarastoja penkomaan...


Kivaa viikonalkua kaikille!
Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun olet mukana tilkkuvaihdossa. Komean kurkiauran olet kuvannut. Eilen näin jonkun lintuporukan keräävän korkeutta, mutta en nähnyt selvästi mitä olivat.

  VastaaPoista
 2. Ci siamo,l'autunno sembra già vicino con queste piogge e la temperatura che scende, io invece spero di andare al mare ancora almeno un pò,ciao e a presto. Assunta.

  VastaaPoista
 3. Hienosti olet saanut kurkiauran ikuistettua.
  Voi että nuokin jo ovat menossa etelään !

  VastaaPoista
 4. ...jotenkin alakuloa, en haluaisi vielä syksyn saapuvan..ekan kerran koen näen...vanhoja luita aurinko hellisi, ei tarvisi etsiä paksumpaa takkia, sukkia, kenkiä, saisi vain lähteä ja mennä ja tulla. Voi, tulet saamaan varmaan vaikka mitä ihanuuksia, kun lähdit tuollaiseen ryhmään mukaan. Kiva odottaa, mitä posti tuo tullessaan. Oli todella kaunis ja mukava puutarha tuolla alempana, se oikein laukaisi sen, etten haluaisi vielä antaa kesää pois.

  VastaaPoista
 5. Kyllä minä pidän syksystä ja sen värikkyydestä. Ajattelin itsekin osallistua tähän kangasvaihtoon, mutta en taida ehtiä. Mukavaa viikkoa sinullekin, lämmintä on odotettavissa.

  VastaaPoista
 6. Voi voi, kyllä se syksy nyt vaan tulee, ei auta! Kuulostaa jännältä toi kangasvaihto yli rajojen!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...