keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Peittokangas päätetty, arvontalahja ja... taas synttärit!

Eilen oli blogini 1-vuotis synttäripäivä. Päivä oli niin kiireinen etten kerinnyt postausta tekemään. 
Tämä vuosi on mennyt kuin siivillä! Tämän vuoden aikana on tapahtunut todella paljon kaikenlaista ja olen oppinut paljon tilkuista ja tilkkutöistä, tutustunut uuteen maailmaan tämän blogini kautta!
Vähän tilastoja: postauksia olen vuoden aikana tehnyt 56,  vierailijoita oli 9 358 ja kommentteja 295.
Iso kiitos! kuuluu teille lukijani ja toivon, että pysyisitte mukanani jatkossakin.

--------------------------------

Osallistuin joulukuussa joulukalenteri arvontaan ja sain 23-päivälle tälläisen arvontalahjan! TSI-teddynallen! Teen tämän tämän kevään aikan valmiiksi ja laitan sitten kuvan jos siitä tulee kelvollinen näytettäväksi! Tässä on kangas, kaavat, nauhat ja napit mukana sekä ohje tietysti.
 
Peittoprojekti on edennyt siihen vaiheeseen, että päätös on tehty taustakangaasta, joka on vaaleanpunaisesta pussilakanasta sen toinen puolen eli se oli valkoinen ja vaaleanpunaiset sydämmet.(sitä ei näkynyt edellisissä kuvissa) Itse olin ensin punaisen kankaan kannalla, mutta se oli aika erilaista punaista, kuin noissa hirsimökin keskustoissa päivänvalossa. Ne on myös värjättyä kangasta ja on aika vaikea löytää juuri samaa sävyä!
Reunakangas on vielä päättämättä, mutta mietin sitä sitten kun pääsen sinne asti, tämä peitto on nyt harsittu ja voin aloittaa tikkaukset. Miksi päädyin tuohon vaaleaan kankaaseen on siinä, että mielessäni
tavoittelin sellaisen talvipeiton sävyjä tähän. Kuva ei oikein anna oikeita sävyjä tästä, (en saa, vaikka kuinka yrittäisin kameraa säätää oikeaa sävyä) kun tuo violetti näyttä siniseltä, tässä on oikeasti aika kylmät sävyt.
 
Joulukuun joulukalenterin arvonnassa annoin lahjaksi 24-päivälle tämän laukun ja kukkaron. Meitä oli neljä tai viisi lahjoittajaa samalle päivälle ja voittojakin oli samanverran. Itse en käytä tätä laukkua, joten joutaa jonkun muun käyttöön ja kukkaro oli vähän extraa päälle.
 


Lea P kysyi edellisessä postauksessa punaisen pussukan kangasta ja se on Marimekon Maija Isolan 1961/ K.I. 2009 : " Silkkikuikka" aivan ihana punainen sävy, löysin palalaarista viime vuonna.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!
Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Ensiksi: Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle!
  Toiseksi: Kiitos marikangastiedosta.

  Oletko kokeillut korjata kuvien sävyjä esikatselussa, saattais onnistua sielläkin.
  Jännä nähdä minkälaisen nallen saat aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotiaalle :)
  Paljon , paljon vuosia lisää.
  Täällä on kiva vierailla, kun aina esittelet kauniita ja siististi tehtyjä töitä.

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä sitten aikanaan nalle valmiina, kuin myös tilkkupeittokin. Minulla on edelleen tyttären pojan tilkkupeitto kesken, olen nyt sitä pikkuhiljaa tikkaillut. Reunakaitaleet vielä puuttuu..

  VastaaPoista
 4. Onnittelut 1-vuotiaalle! Kalenterikassi on hauskan mallinen ja väreiltään kaunis! Odottelen peiton valmistumista, se näyttää todella hyvälle.

  VastaaPoista
 5. Onnea 1-vuotiaalle! Ihana peittto on tulossa! Kivat kassit.

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut blogillesi! Menestystä tikkaukseen! Isoin homma on tehty kun kerrokset saa harsittua.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...