torstai 28. kesäkuuta 2012

Pitkänsitkeetä...

Tämä on kyllä jo pitkänsitkeetä tikkaamista, mutta hiljaa hyvää tulee niinhän sitä sanotaan, no en tiedä pitääkö niin paikkansa tässä tapauksessa, joten nyt kun katson tuota keskustan ja reunojen suhdetta, niin olisi pitänyt olla vielä yksi tummenman roosan värinen raita tuossa ennen kolmea viimeistä reunakaitaletta, yksiväristä vaaleanpunaista ennen tai jälkeen, olisi koonnut keskusta kuvion, mutta kangas loppui kesken, eikä ole mitään saman sävyistä muuta kangasta! 
No sitten keksin, että kirjon yksivärisen vaaleanpunaisen päälle tummemmalla roosanvärisellä muliinilangalla kuvion, joten ehkä se hieman korjaa tilannetta ja siihen syntyy kuvitelma tummemmasta raidasta, saa nähdä kuinka käy, laitan sitten kuvan kun on valmis. Osa keskustan ruuduista on vielä tikkaamatta, sitten pääsen noihin pitkiin soiroihin, joten eiköhän se tästä valmistu, joten eiku tikkaamaan!
Lähikuva vaaleanpunaisesta reunakaitaleesta mihin ajattelin muliinilanka tikkausta, mutta mikä kuvio? Sydän, sik-sak, tai kukkia?
 
Juhannusruusu aukaisi juhannuksena muutaman kukan!
Hauskaa kesäistä viikonloppua kaikille!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Peitto kuin mansikkamaito! Minusta se näyttää kauniilta jo nyt.

  VastaaPoista
 2. Todella aivan ihana. On tuossa tikkaamista :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä ja pehmoiselta tuo näyttää!

  VastaaPoista
 4. Kaunis peitto! Kyllä tuo tikkaus antaa aina kauniin loppusilauksen peitolle. Samaa mieltä, että näyttää kauniilta jo nyt!
  Tulee aina mummon pihamaa mieleen kun näen juhannusruusun. Ulkoillessa tuoksuttelen niitä aina jos jollain ruusu kasvaa sopivasti aidan vieressä...tuoksu on upea:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköinen. Kauniit värit.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen vierailulle ja kiitos kommentista:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...